Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OCJENE MEDIJA

Kranjčaru devetka za dva pogotka!

Niko Kranjčar
Reuters
17.12.2009.
u 10:34

I po izjavama i po globalnom mišljenju engleskih medija najbolji igrač utakmice Tottenhama i Manchester Cityja (3:0) bio je engleski reprezentativac Aaron Lennon.

"Bio je stalna opasnost vratima Manchester Cityja", zbore jednoglasno mediji s Otoka, ali isto tako hvale nastup hrvatskog nogometaša Nike Kranjčara koji je počeo golijadu na suparničkoj strani, ali ju je i završio.

Po Sky Sportsu Niko Kranjčar je zaslužio sjajnu devetku za svoj nastup, ne samo zbog dva pogotka nego i zbog sjajne organizacije Tottenhamova napada kroz svih 90 minuta. I Aaron Lennon je dobio devetku, a igra Vedrana Ćorluke ocijenjena je sedmicom.

The Sun je bio nešto "okrutniji" prema Kranjčaru, pa je tako dobio sedmicu, baš kao i Ćorluka, a po njihovu mišljenju najbolji igrač utakmice bio je spomenuti 22-godišnji Lennon (ocjena 8).

Podsjetimo da je treći Hrvat u Tottenhamu Luka Modrić cijelu utakmicu odgledao s klupe za pričuve.

Kranjčar: Igramo jako dobro u zadnje vrijeme

Cico mlađi skromno je komentirao susret, bez osvrta na svoj fantastični učinak.

- U posljednje vrijeme stvarno igramo dobro, posebno se to odnosi na dvije gostujuće utakmice, kod Aston Ville i Evertona. Unatoč odličnoj igri tada nismo uspjeli pobijediti. Sada je bilo jako važno uzeti tri boda, gotovo krucijalno - rekao je Kranjčar nakon ogleda i dodao:

- Vjerujemo u sebe, vjerujemo u talent koji imamo i želimo biti i bolji od petog mjesta.

Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka je pak rekao:

- Trebamo pobjeđivati, posebno u utakmicama s direktnim suparnicima, a baš je takav Manchester City. Ova utakmica je bila jako bitna za nas i pokazali smo da imamo petlje uhvatiti se problema i riješiti ga.

Trenutačno je Tottenham peta momčad prvenstva s bodom više od Manchester Cityja, Liverpoola i Birminghama.

 

Komentara 1

DE
derin
12:05 17.12.2009.

Di su sad oni što su ga gadili?niko kao niko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije