Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THE SUN

Kranjčaru, Ćorluki i Modriću 5000 funti kazne

Luka Modrić
Reuters
22.12.2009.
u 10:58

Londonski tabloid The Sun donosi vijest kako su šesnaestorica nogometaša Tottenhama, uključujući i trojicu hrvatskih reprezentativaca, Niku Kranjčara, Luku Modrića i Vedrana Ćorluku, kažnjena sa po 5000 funti.

Razlog je, naravno, "divlja božićna zabava" organizirana iza leđa menadžeru kluba Harryju Redknappu. Inicijator cijele ideje o zabavi koja je održana 8. prosinca bio je kapetan momčadi Robbie Keane koji je prikupivši od svakog igrača donaciju od 2000 funti organizirao zabavu u noćnom klubu Cooper Face Jacks u Dublinu.

Četiri dana nakon zabave Spursi su neočekivano na White Hart Laneu poraženi od Wolverhamptona 1:0.

The Sun piše kako je Redknapp sazvao sastanak s igračima uoči treninga u ponedjeljak kako bi ih obavijestio o kazni, ali i održao "bukvicu" o odgovornosti prema klubu.

Ukupnu svotu od 80.000 funti Spursi će prema engleskom dnevniku proslijediti u dobrotvorne svrhe, a četiri igrača koja neće biti primorana na plaćanje novčane kazne jesu Wilson Palacios, Roman Pavljučenko, Gareth Bale i Giovani dos Santos, oni koji nisu nazočili tulumu u Dublinu.

Komentara 6

GA
garincha
01:40 23.12.2009.

Mora da je tamo bilo cajki dok su ova trojica sudjelovala.

RU
Rugovit
23:40 22.12.2009.

Nije Redknapp Bilić pa da još i potiče opijanja pred utakmicu. Da Bilić ima autoriteta mi bi igrali na SP-u. Redknapp pokazuje da se s njim ne šali, a Bilić neka i dalje bude stariji brat igračima.

OB
-obrisani-
17:10 23.12.2009.

da ih moraš cenzurirati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije