Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REDKNAPPOV NASLIJEDNIK

Kranjčar: Svi smo iza 'coacha'

01.01.2009.
u 13:17

Hrvatski nogometaš Portsmoutha Niko Kranjčar objasnio je da cijela momčad čvrsto stoji iza trenera Tonyja Adamsa, mladog stručnjaka koji je naslijedio Harryja Redknappa.

- Svi mi znamo da će Tony Adams napraviti dobar posao - izjavio je Niko za The News, lokalni dnevnik iz Portsmoutha.

- On za nas nije nov. Surađujemo s njim sad već pune 2.5 godine. Ono prvo što govori o njegovoj veličini jesu njegova nogometna karijera i uspjesi koje je postizao. Nema sumnje da čovjek koji je kapetanski predvodio Arsenal i englesku reprezentaciju zaslužuje naše puno poštovanje. Također, svi u svlačionici vjerujemo u njegovu stručnost, znanje.

- Svatko želi biti svoj i činiti stvar onako kako misli da je najbolje. Isto vrijedi i za Tonyja. Kad je postao menadžer kluba i naslijedio Harryja Redknappa, svi smo očekivali promjene. No, nije ih bilo drastičnih.

- Opet, Tony pristupa stvarima na drukčiji, svoj način. Ne radi se toliko o pojedinačnim promjenama, više o stvaranju momčadske forme i načinu igre.

- Poznajemo ga jako dobro. Što je još bitnije, svi vjerujemo da će njegove metode uspjeti i da će odraditi dobar posao - zaključio je 24-godišnji hrvatski veznjak.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije