Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izjave igrača

Kranjčar: Nažalost, imamo vremena uigravati novi sustav

'03.03.2010., Belgija, Bruxelles - Prijateljska utakmica nogometnih reprezentacija Hrvatske i Belgije. Hrvoje Cale Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
04.03.2010.
u 01:12

Runje: Teško pitanje je li Bailly mogao obraniti Nikin udarac. Istina je da je udaljenost bila poprilična i da je kasno podigao ruke, ali ove su nove lopte lelujave.

Eduardo da Silva, koji je ušao u drugom dijelu i na kojemu se vidi da nije u pravom natjecateljskom ritmu, samo je prošao pokraj hrvatskih novinara:

– Ne, hvala, ne bih ništa govorio!

Istim je tragom krenuo i Dejan Lovren:

– Ne, ne želim hrvatskim medijima dati nijednu izjavu. To je moj stav do daljnjega!

Mario Mandžukić već tradicionalno okreće glavu kada vidi “sedmu silu”...

Vedran Runje, koji je još jednom branio odlično, raspričao se:

– U našim je medijima Belgija predstavljena kao potpuni autsajder. A vidjeli ste da je riječ o vrlo dobroj i mladoj momčadi i uvjeren sam da će ta reprezentacija u budućnosti napraviti dobre rezultate.

Je li belgijski vratar Bailly mogao obraniti udarac Nike Kranjčara?

– Teško pitanje. Istina je da je udaljenost bila poprilična, ali ove su nove lopte lelujave, vidio sam da je kasno podignuo ruke. No, takvi se golovi događaju, postižu.

Čovjek koji nam je donio pobjedu, Niko Kranjčar, bio je sretan, ali u izjavama je uvijek umjeren:

– Nakon utakmice svi smo nekako prazni, znam da je bilo dobrih i loših stvari, ali lijepo je iz Bruxellesa otići s pobjedom.

Gol za pobjedu doista je bio predivan. Ove ste ih sezone dosta postigli.

– Da, odlučujem se sve češće na udarac. Sretan sam, posebno kada je gol odlučujući.

Kapetan Darijo Srna odigrao je još jednu utakmicu ispod svoje razine. Nije to vihor koji je često odlučivao naše utakmice. Pretkraj susreta iznesen je s travnjaka jer je dobio neugodan udarac u živac trtice.

– Malo me boli, ali je sve u redu. Novi sustav igre zapravo je vrlo sličan dosadašnjem, ne bih ja o tome puno pričao. Nakon svega, ovo je jedna lijepa pobjeda.

Robert Prosinečki dometnuo je:

– Nije lako pobijediti Belgiju u Bruxellesu.

Križanac je sam uganuo gležanj, više o težini ozljede znat će se danas.

Komentara 4

OB
-obrisani-
09:20 04.03.2010.

Sada kada je Hrvatska vanjka rasturila Belgiju navodno je kvota da kockasti osvoje World Cup 2010 u Južnoj Africi pala sa 1:150 milijona na 1:145 milijona..Vjeruje se da mnogi domoljubo ohrabreni Hrvati uplatiti na tu kvotu jer ipak se lakše osječaš kada imaš nadu na uspijeh pa makar ona bila u sferi znanstvene fantastike...

LU
luena
10:59 04.03.2010.

Flak koga cudi sto vam igraci ne stoje na raspolaganju...jos se cudis??.samo tako decki,nek se prvo opamete nasi novinari,ali ne uvijek oni moraju nase popljuvat... bravo decki jos jednom,bila je to utakmica koju nisam vec dugo vidjela ...(dosadna)...ali pobjeda jejeda je pobjeda. kad je za vas druge Belgija bila bolja ,zasto nisu pobjedili..puna je maldjih igraca.a nisu mogli sa nasima...Koliko fauliranja sa njihove strane...Kriza je iznasen van,Srna ,a i na druge od nasih isli su grubo.. Za sve kriticare,samo jedno pitanje...Kako bi vi igrali da ste bili kratko na okupu,da niste mogli uigrati novi sustav..Kome to smeta sto se novo isprobava.??..pa to rade i drugi izbornici,samo protivnici nane-ta kritizirat znaju.

LU
luena
11:15 04.03.2010.

Naslov u kojem nikakvog smisla ne vidim,a nigdje se ni ne spominje u clanku... Flak sta si to popio.??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije