Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROBBIE KEANE

'Kranjčar je sjajan nogometaš, sličan Modriću'

Niko Kranjčar
AFP
14.01.2010.
u 09:46

- Sada shvaćam koliko je on uistinu dobar nogometaš - kazao je Robbie Keane za službenu internetsku stranicu Tottenhama o svom suigraču Niki Kranjčaru.

Irski je napadač za web Spursa napravio osvrt na utakmicu 3. kola nogometnog FA Cupa u kojoj je sastav sa White Hart Lanea rezultatski lako s 4-0 svladao posljednjeplasiranu momčad engleske druge lige (Championship) Peterborough.

Raspoloženost za igru u toj je utakmici Kranjčar je pokazao već u uvodnim minutama susreta, a u 27. se prvi puta mogao upisati na listu strijelaca. Ipak, njegov udarac je vratar gostujuće momčadi Joe Lewis skrenuo u vratnicu, a lopta je potom izašla izvan granice terena.

Još nekoliko udaraca uputio je hrvatski veznjak prije no što je u 35. minuti svoju momčad doveo u vodstvo sjajnim dalekometnim udarcem u rašlje gostujućeg golmana. Kranjčar je drugi puta "matirao" Lewisa u 57. minuti udarcem iz blizine, a sudjelovao je i kod trećeg pogotka. Dodao je loptu Garethu Baleu koji je potom pronašao Jermainea Defoea za 3-0 u 70. minuti dvoboja. Konačnih 4-0 postavio je Keane s bijele točke u četvrtoj minuti sudačke nadoknade susreta.

Prvi pogodak hrvatskog nogometnog reprezentativca na toj utakmici proglašen je golom dana u konkurenciji susreta 3. kola FA Cupa na televizijskoj postaji ITV.

- On je izvanredan igrač, pravi nogometaš. Sjajno je igrati s njim, pametan je i dobro povezuje igru. Sličan je Luki Modriću po načinu igre, po tome kako se ubacuje u šesnaesterac. Sjajan je - veli Keane.

- Igrao sam nekoliko puta protiv njega, gledao ga i uvijek mislio da je dobar nogometaš, ali koliko je dobar možete shvatiti tek kada zaigrate s njim. Bolji je od onoga što su ljudi mislili - dodao je kapetan irske nogometne reprezentacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije