Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HARRY REDKNAPP Trener Pompeja ne skriva kako obožava Zagrepčanina

'Kranjčar je apsolutno fantastičan'

kranjcar-txt.jpg
import
16.04.2008.
u 16:55

Već poslovično, Harryju Redknappu kad se spomene Niko Kranjčar, iz usta izlaze sami bomboni. Ovoga puta nadmašio je samog sebe, iskusni trener ispucao je sve superlative.

"Niko je igrao u hrvatskoj ligi, zamislite sad da otamo dođete igrati u Premierligu. Trebalo mu je vremena, dobio je priliku i danas juri 100 na sat. Prošle godine bio je solidan, no ovo što danas radi je apsolutno fantastično", započeo je Redknapp razgovor s novinarom Portsmouth Todaya.

U Porstmouthu je Zagrepčanin odigrao posljednje 33 utakmice u svim natjecanjima, postao je nezamjenjiv igrač, prvi na listi iskusnog trenera. Takav status jedinom ima veteran David James koji se pretplatio na mjesto između vratnica. Niko je dosad sakupio 53 premijerilagaške 'kapice' i postigao šest golova, ove sezone četiri.

"U odličnoj je formi i shvatio je što se od njega traži. Zna čitati igru, nikada nije propustio trening, spreman je na akciju. Kad dobije loptu ne ispušta je, zna dodati, naprosto, odličan u svemu", častio je trener našeg reprezentativca.

No, nije Harry jedini tko je uvidio kvalitete Nike Kranjčara. Mnogo je klubova koji bi željeli da na Fratton Park ubuduće dolazi kao suparnik.

"Svatko bi želio takvog igrača u svojoj momčadi, zato je i ovdje. Čak mislim da bi mogao i još bolje od ovoga. Nadam se da ćemo ga zadržati uz nas, klub ide naprijed i ovdje imamo sve što mu je potrebno", dodao je Redknapp.

Zasad mu je cijena oko 7,5 milijuna eura, ugovor s mornarima vrijedi mu do lipnja 2010. godine. No, Niko Kranjčar u lipnju će na pozornicu Europskog prvenstva, mnoge će oči biti uprte u njega, Redknapp će imati problema da ga zadrži.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije