Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAČI DOTUČENI

Kranjčar: Dugo nismo bili u ovakvoj krizi

Hrvatska - Belgija (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/10
12.10.2013.
u 10:45

- Ispričavam se navijačima, suigračima cijeloj hrvatskoj javnosti što smo primili prvi pogodak mojom greškom - poručio je Perišić

Tragičar utakmice protiv Belgije, unatoč kolektivnim pogreškama, pogotovo izbornikovim, bit će Ivan Perišić. Pogrešnim je, neshvatljivim dodavanjem omogućio Belgijcima prvi gol nakon čega su protivnici \'poletjeli\' pa je brzo uslijedio i drugi. Omišaninu nije bilo lako nakon utakmice u Maksimiru...

- Ispričavam se navijačima, suigračima cijeloj hrvatskoj javnosti. Primili smo gol nakon moje glupe pogreške, što je usmjerilo susret. Zahvajujem suigračima što su me podržali u svlačionici i što su me cijelo vrijeme tješili - poručio je Perišić nakon utakmice.

Niko Kranjčar problem je detektirao u cijeloj momčadi i otkrio ono na što svi već neko vrijeme sumnjaju.

-  Definitivno smo velikoj krizi u kakvoj već dugo nismo bili, ali svojom kvalitetom i karakterom moramo se izvući iz nje. Nama je bitno da podignemo kvalitetu igre, vratimo Škotskoj za poraz u Maksimiru i završimo ciklus koji nije bio dobar, u najtežoj skupini koju smo imali u povijesti. Podići ćemo se jer je svakom igraču san igrati SP.

Nikola Kalinić ušao je u drugom poluvremenu, donio malo svježine u igru Hrvatske nakon čega je i pao Kranjčarev gol.

- Izgubili smo od velike momčadi, iako nismo uopće loše krenuli u utakmicu. Presjekao nas je taj prvi gol i poslije se bilo teško vratiti. Idemo se okrenuti Škotskoj, vjerujem da ćemo kvalifikacije završiti pobjedom. Kako dalje? Ne znam, tu su ljudi koji odlučuju o tome, mi samo moramo pobijediti Škotsku, to je naš posao.

U Maksimiru je bio i Darijo Srna koji nije mogao nastupiti zbog žutih kartona.

- Nema vremena za kuknjavu. Moramo se skupiti i u Škotskoj odigrati što bolje i pobijediti.

Defetizam nije dopuštao ni Šime Vrsaljko.

- Znali smo da ne smijemo griješiti u pasu, dogodile su se dvije greške i primili smo dva nesretna gola. Ne možemo biti zadovoljni, imali smo veliku želju, ali sad se treba okrenuti novoj utakmici. Igrali smo dobro do primljenog gola i drugi dobili iz greške, ali mislim da možemo skupiti glave i završiti ovo na pozitivan način.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije