Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEH...

Kramarićeva greška poslala Bayer na vrh Bundeslige

GER, 1.FBL, Bayer Leverkusen vs TSG Hoffenheim
nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
13.12.2020.
u 21:47

On je sa protivničke polovice vraćao loptu svom golmanu koji je bio izvan 16-erca, ali je ona došla do Leona Baileya koji je lakoćom zabio gol. To je vjerojatno prva takva greška u karijeri Andreja Kramarića

U posljednjoj utakmici 11. kola Bundeslige Bayer Leverkusen je u nedjelju na svom terenu svladao Hoffenheim s 4-1, te je izbio na prvo mjesto prvenstvene ljestvice.

Dvostruki strijelac za domaćine bio je Leon Bailey (4, 27), s tim da je kod pogotka u 27. minuti iskoristio pogrešku hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića. On je sa protivničke polovice vraćao loptu svom golmanu koji je bio izvan 16-erca, ali je ona došla do Leona Baileya koji je lakoćom zabio gol. To je vjerojatno prva takva greška u karijeri Andreja Kramarića, koji je za Hoffenheim igrao do 76. minute. 

Preostala dva gola za "apotekare" postigli su Florian Wirtz (55) i Lucas Alario (90+1 penal), a utješni pogodak za Hoffenheim zabio je Christoph Baumgartner (50). 

Hrvatski branič Tin Jedvaj ostao je na klupi za pričuve Leverkusena, a Hoffenheim je utakmicu završio s dva igrača manje jer su isključeni Florian Grillitsch u 64. i Stefan Posch u 79. minuti. 

Komentara 1

BE
bezvrijedanyugodinar
22:27 13.12.2020.

Poslije oboljenja od korone, Krama još nije u formi kao prije 2mj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije