Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Kramarić zaigrao nakon pet mjeseci pauze i zabio u pobjedi Hoffenheima!

Andrej Kramarić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/5
20.10.2019.
u 20:30

Kramarić se upisao među strijelce u 72. minuti nakon brze kontre domaćeg sastava

U posljednjem susretu osmog kola njemačkog nogometnog prvenstva Hoffenheim je pobijedio Schalke s 2-0, a prvi pogodak zabio je hrvatski napadač Andrej Kramarić u svom prvom nastupu nakon pet mjeseci pauze.

Kramarić se upisao među strijelce u 72. minuti nakon brze kontre domaćeg sastava.

Ihlas Bebou je sjajno povukao kontru, ušao u kazneni prostor i pucao, Alexander Nubel je obranio, no Kramarić je odbijanac pospremio u gol. 

Bio je to njegov prvi nastup ove sezone. Više od četiri mjesta hrvatski reprezentativac nije bio na travnjaku zbog ozljede koljena, a posljednju utakmicu Kramarić je odigrao 11. lipnja u Varaždinu protiv Tunisa.

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Bebou zabivši za 2-0 pet minuta prije kraja susreta.

U prvom nedjeljnom susretu Kölnu je u derbiju začelja pobijedio Paderborn s 3-0. Golove Köln, koji je ovom pobjedom pobjegao iz zone ispadanja, zabili su Simon Terodde (8), Louis Schaub (59) i Sebastiaan Bornauw (85).

Na ljestvici vode Borussia Moenchengladbach i Wolfsburg s po 16 bodova, dok Bayern, Borussia Dortmund i RB Leipzig imaju po 15 bodova.

Schalke je propustio priliku pobjedom skočiti na vrh ljestvice, ovako je sedmi s 14 bodova, dok je Hoffenheim skočio na 11. mjesto s 11 bodova. Paderborn je posljednji s jednim bodom.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 1

SS
sokac sa drave
17:05 21.10.2019.

Konacno je nakon operacije koljena zaigrao nas standarni reprezentativac Kramaric koji u jednoj od najjacih nogometnih liga postize golove kao od sale i isto tako namjesta golove suigracima sto ga cini savrsenim napadacem.Nadam se da ce konacno prestati guranje na to mjesto neke poluigrace koji bih rado htjeli ali jako kratko traju,nemaju ono nesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije