Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ušao s klupe

Kramarić sretno zabio za pobjedu Hoffenheima, Borussia protutnjala Wolfsburgom

Andrej Kramarić
Reuters/PIXSELL
19.08.2017.
u 17:40

Hrvatski napadač zabio je u 84. minuti pobjednički pogodak za domaći trijumf nad Werderom.

Andrej Kramarić sjajno je otvorio sezonu u Bundesligi. Ušao je s klupe u 64. minuti i pogodio za pobjedu svog Hoffenheima.

Hrvatski napadač zabio je u 84. minuti za domaći trijumf nad Werderom (1:0). Doduše imao je i mnogo sreće jer je njegov udarac iz daljine pogodio gostujućeg stopera Roberta Bauera i odbio se u mrežu.


K r @ m @ r i c G 0 a l by footballgoalshow

Borussia Dortmund uvjerljivo je počela novu sezonu, slavila je sa 3:0 u prvom kolu na gostovanju u Wolfsburgu. Uz pogotke Pulisica, Bartre i Aubameyanga gostujuće navijače posebno je oduševio povratak na teren Marija Götzea. Nakon što mu je dijagnosticirana rijetka bolest izbivao je osam mjeseci.

Josip Brekalo odigrao je svih 90 minuta za povratnika Stuttgart koji je pretrpio poraz kod Herhe u Berlinu (2:0). Bivši Dinamov igrač u 84. minuti dobio je žuti karton. Oba gola za Herthu zabio je Mathew Leckie, u 46. i 62. minuti.              

Ostali rezultati: HSV - Augsburg 1:0, Mainz - Hannover 0:1. 

Komentara 2

RA
Rad
09:04 20.08.2017.

Bravo Krama, konstantno izvrstan u jakoj ligi, puno očekujem od tebe i u reprezentaciji protiv Albanije

ZA
zahrvatsku
18:15 19.08.2017.

Nas je toliko malo, da nemamo ni za hleba. Pomozi Hrvatskoj http://bit.ly/2uSG62f

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije