Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD JE JASNO

Kramarić: Hvala, gospodine Herdman! Sad znamo tko ovdje koga *ebe

27.11.2022.
u 20:22

Andrej Kramarić, junak hrvatske pobjede protiv Kanade (4:1) u 2. kolu skupine SP-a, nakon utakmice u kojoj je bio dvostruki strijelac, odgovorio je izborniku Kanade Johnu Herdmanu, koji je svojim izjavama napravio kardinalnu grešku i postao jedan od ključnih igrača Hrvatske. Nakon utakmice nije ni čestitao Daliću.

Andrej Kramarić, junak hrvatske pobjede protiv Kanade (4:1) u 2. kolu skupine SP-a, nakon utakmice u kojoj je bio dvostruki strijelac, odgovorio je izborniku Kanade Johnu Herdmanu, jednom od ključnih igrača Hrvatske sinoć. Podsjetimo, kanadski izbornik ohrabren dobrom izvedbom njegove ekipe protiv Belgije poručio je svojim igračima i cijelom svijetu 'kako sada idu *jebati Hrvatsku. Bila je to kardinalna pogreška, jer Herdman očito ne zna kako hrvatski igrači reagiraju kad ih se podcjenjuje. Kanada je stradala s 4:0, Hrvatska ju je deportirala kući. 

- Riječi kanadskog izbornika motivirale su cijelu Hrvatsku. Želio bih se posebno zahvaliti izborniku Kanade gospodinu Herdmanu, bio nam je veliki motiv večeras. Nije mogao izabrati bolje riječi. Možda ih je mogao drugačije formulirati, ali na kraju, Hrvatska je demonstrirala tko je tu koga *jebao, rekao je Kramarić nakon susreta, a njegove riječi brzopotezno su prenijeli mnogobrojni svjetski mediji. 

Ranije je pred kamerama HRT-a Kramarić rekao kako je presretan zbog svoje izvedbe i velike pobjede. 

Croatia forward Andrej Kramaric (9) gestures to Canadian fans to be quiet after scoring against Canada during first half group F World Cup soccer action at the Khalifa International Stadium in Al Rayyan, Qatar on Sunday, November 27, 2022. THE CANADIAN PRESS/Nathan Denette Photo: Nathan Denette/PRESS ASSOCIATION
Foto: Nathan Denette

- Ne zabija se svaki dan dva gola na SP-u, velika je ovo večer za mene, rekao je napadač Hrvatske koji je u drugom poluvremenu cijelo vrijeme dizao i atmosferu na tribinama, gestikulirajući navijačima da još nije kraj.

Za Hrvatsku na ovom turniru definitivno još nije. 

Nije došao čestitati 

I izbornik Hrvatske Zlatko Dalić nakon velikog preokreta i pobjede u Dohi sjetio se Herdmana koji je doprinio slavlju. Uoči susreta Dalić je gospodski i vrlo mudro zaobišao Herdmanov trash talk, reagirao bez uzbuđenja i tek kratko poručio da će Hrvatska ono što ima kazati na terenu. Obećanje je ispunio, a Herdman se nakon utakmice izgubio.

- Ne, nije došao čestitati. Čovjeka nema. Očito je da mora još puno učiti o sportskoj kulturi, rekao je Dalić novinarima u Dohi.

Hrvatska na teren opet izlazi u četvrtak u 16 sati po hrvatskom vremenu, u zadnjoj utakmici skupine čeka ju Belgija, koja mora pobijediti, dok Dalićeva momčad ima osiguran prolaz i uz osvojen bod. 

>> Specijalna SP emisija, pogledajte kako se slavi u studiju Večernjeg: Ma on je čudo, takav se  rodi jednom u 50 godina? Dalić? Taj pogađa sve!

Komentara 39

Avatar Tombstone
Tombstone
20:48 27.11.2022.

Pa to kaj je Karma rekel ne treba komentirati, tak bas svi mislimo. Ali cudno je da se nemre komentirati clanak o borjanu.

DU
Deleted user
20:56 27.11.2022.

Bravo dečki, a zaštićenom golmanu od strane vl želimo zahvaliti što je branio kanadski gol kao što mu je ćaća branio Knin devedesetpete

DU
Deleted user
21:34 27.11.2022.

VL, ne dopuštate komentirati članak o kanadskom vrataru Borjanu. Pa zašto mu niste rekli da 1987. nije postojala ta njegova tzv.srpska krajina. Prenosite njegove riječi bez komentara, jer ne znate ili ne želite napisati istinu. Stvarno ste nikakvi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije