Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme za odmor5

Kramarić: Opuštamo se uz playstation, 
biljar i pikado

Trening hrvatska reprezentacija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
15.06.2016.
u 13:37

Brozović je najbolji u biljaru i pikadu, sve nas pobjeđuje lijevom rukom

Mizerne minute, ali ništa manje vrijedne, dobio je Andrej Kramarić u dvoboju protiv Turske.

– Osjetio sam uzbuđenje i dozu sreće, odgovornost za izdržati do kraja. Super je bilo ozračje, ta pozitivna energija i na kraju tri boda. Djelovali smo zrelo i iskusno, trebali smo riješiti utakmicu i prije – kaže Kramarić.

Prati sve utakmice, sviđa mu se što je Euro neizvjestan.

– Nije ovo kao prvenstvo Njemačke ili Hrvatske kada se prvak zna unaprijed. Svaka je utakmica borba do kraja, bit će ovo naporan turnir. Nakon pobjede protiv Turske svi smo osjetili ponos u sebi... Sviđa mi se što nismo slavili kao da smo napravili nešto veliko, puno toga još je pred nama – rekao je Kramarić.

Sada su sve misli Hrvatske usmjerene prema Češkoj.

– Pozitivno su me iznenadili, očekivao sam takav stil igre, suigrač u Hoffenheimu Pavel (Kaderabek, nap.a.) rekao mi je da nemaju prevelikih očekivanja, da su mladi... Nije im Španjolska stvorila prigoda kao što stvara drugima, ne bih ulazio u to je li stvar u Španjolskoj ili Češkoj. U svakom slučaju bit će teško, teže nego protiv Turske. Ne bih rekao da je bolja od Turske, ali čini mi se da je bolje organizirana – kazao je Kramarić.

Otkrio je što igrači rade u slobodno vrijeme. Kralj zabave u reprezentaciji je Marcelo Brozović.

– Igramo biljar, playstation, i to Fifu i UFC, odigramo pikado, dobio sam Ćorića u ping pongu, dobio je i on mene. Valjda mi treba vremena da se zagrijem. Brozović je najbolji u biljaru i pikadu, pobjeđuje lijevom rukom. Ha-ha, on je “kafanski čovjek” – zaključio je Andrej Kramarić.

Komentara 6

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
18:11 15.06.2016.

Kampl: opuštamo se uz sjemenke i kikiriki uz male ekrane prateći sosednu hrvašku!

DU
Deleted user
15:15 15.06.2016.

Dobro je rekao za Brozivica "kafanski covjek"...

Avatar dosadni
dosadni
13:59 15.06.2016.

sve su to intelektualne aktivnosti, treba playstation znati uključiti 😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije