Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živi na visokoj nozi

Kralj Zlatan! Ibrahimović se s obitelji seli u dvorac Versailles!

'ibrahimovic6_nnn_spo_150212'
''
24.10.2012.
u 18:11

Švedski nogometaš dosad je živio u hotelu, a podstanarstvo u slavnom dvorcu stajat će ga 40.000 eura mjesečno.

Zlatan Ibrahimović (31) doslovno će postati kralj Pariza. Naime, švedskom nogometašu dojadio je život u hotelu koji je jedno vrijeme mislio i kupiti pa je našao kuću. I to ne bilo kakvu kuću, otkrivaju talijanski mediji, već dvorac Versailles, povijesnu rezidenciju francuskih kraljeva! Zlatan će se tamo preseliti sa svojom obitelji, u dio koji je namijenjen iznajmljivanju, a to će ga zadovoljstvo stajati 40.000 eura mjesečno. No, kako napadač PSG-a ima 14 milijuna eura godišnje plaće, taj mu trošak neće teško pasti.

U Versaillesu će Ibrahimović sa 11 godina starijom suprugom suprugom Helen Seger i dvoje djece imati pravo koristiti četiri sobe, futurističku kuhinju, golemu  kupaonicu i privatni izlaz do Chaucharda, parka koji je zaštićeni povijesni spomenik kulture.

Komentara 14

DU
Deleted user
18:52 24.10.2012.

"luena1" tako je u pravu si,neka covjek uziva,kad je kralj u nogometu,onda neka i zivi i uziva kao kralj........

NI
Nini istrijan
20:27 24.10.2012.

Ja bi samo ispravio pisca clanka u tvrdnji da mu je Helen Seger zena sto nije tocno.Oni zive zajedno i imaju djecu u vanbracnoj vezi koja se u Svedskoj popularno zove "sambo".Inace nista neobicno jer od prilike 50% svedskih parova zivi tako. Prije neki dan su u svedskom tisku pisali o tome da je Ibra pored najvecih ukupnih transfera u nogometu( totalno 120 milijuna eura) on je iato tako rekorder po ukupno zaradjenom novcu i sije i Ronalda,i messija i Ettoa. Ako odigra svoj trogodisnji ugovor u PSG-u onda ce on za 13 godina karijere zaraditi 140 milijuna eura netto. Od reklame i sponzora mozese nadodati jos 25% na to sto bi cinilo otprilike 175 milijuna eura i vjerojatno je poslije Beckhama najbolje placeni evropski sportas svih vremena.Beckhma ga ukupno sije zahvaljujuci novcima od reklama.

OB
-obrisani-
18:21 24.10.2012.

Nisam zavidna ,nek ima ,nek uziva u tome sto ima i dok moze...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije