Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEFANO VLAHOVIĆ SPREMAN ZA PRVENSTVO

„Kralj piletine“ zakupio VIP ložu za 40.000 eura

Stefano Vlahović
02.05.2018.
u 13:28

Domaćin naših reprezentativaca bit će Stefano Vlahović, Hrvat koji je u Rusiji izgradio prehrambeni imperij, Produkty Pitania

Hrvatska nogometna reprezentacija 16. lipnja u Kalinjingradu odigrat će prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu i to protiv Nigerije. Domaćin naših reprezentativaca bit će Stefano Vlahović, Hrvat koji je u Rusiji izgradio prehrambeni imperij, Produkty Pitania. Procjenjuje se da se neko od njegovih jela svakodnevno nađe na stolu svakog trećeg Rusa. Vlahovićev biznis na godinu vrti oko 280 milijuna eura prometa, a u Kalinjingradu taj hrvatski poduzetnik živi s obitelji. Za nogometni spektakl se već pripremio.

U Kalinjingradu VIP loža na stadionu s desetak mjesta, koju sam zakupio, košta gotovo 40.000 eura! Kao jedan Mercedes. Kalinjingrad je praktički jedini ruski grad u koji se iz Hrvatske može stići automobilom za jedan dan. Navijačima ćemo biti pri ruci, a uoči Mundijala objavit ćemo i broj telefona našega počasnog konzulata na koji će se moći obratiti. No, vjerujem da će se svi lijepo provesti. Kalinjingrad je siguran grad, ima i dosta natpisa na engleskom, a čak se i policajce sad šalje na tečaj engleskog. Cijene su korektne. Hotelski smještaj, recimo, za trećinu je jeftiniji nego li u Moskvi- zaključio je Vlahović, koji u Kalinjingradu ima četiri tvornice i zapošljava 2600 ljudi.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije