Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Krajan radi i u \"fušu\": Počeo trenirati Srpkinju Jelenu Janković

željko krajan
Marko Jurinec/Pixsell
17.04.2012.
u 13:43

Suradnja je tek privremena, u neku ruku probna i trajat će svega nekoliko tjedana, a budu li obje strane zadovoljne, produljit će se.

Izborniku hrvatske muške Davis kup reprezentacije Željku Krajanu očito nedostaje svakodnevni rad pa se odlučio za malo "posla sa strane". Krajan je, prenosi srpski B92, preuzeo treniranje srbijanske tenisačice Jelene Janković.

Doduše, suradnja je tek privremena, u neku ruku probna i trajat će tek nekoliko tjedana, a ako obje strane budu zadovoljne suradnjom, vjerojatno će se produljiti. Hrvatski izbornik i srbijanska tenisačica, inače nekadašnji svjetski broj 1 (trenutačno 18. na ljestvici), već su odradili i prvi trening u Moskvi, gdje srbijanska reprezentacija igra dvoboj FED kupa s Rusijom.

Jankovićeva suradnjom s Krajanom očito pokušava oživjeti svoju karijeru, budući da zadnje dvije godine nije osvojila turnir, a Krajan je poznat kao trener koji donosi rezultate. Uostalom, upravo je on Ruskinju Dinaru Safinu doveo do prvog mjesta na WTA ljestvici. Inače, Krajan je nedavno prekinuo dvogodišnju suradnju sa Slovakinjom Dominikom Cibulkovom.

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
15:58 17.04.2012.

čujem da on svoje igračice namiruje i prekovremeno:))

M3
Miške 3
16:26 17.04.2012.

Moram da prevaspitam svoje pisanje. Što god komentiram- nije dobro, izbrišu me. \"Car je gol\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije