Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Kovaču ispunili prvu želju! Bayern dogovorio najveći transfer u povijesti

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
27.03.2019.
u 18:21

Ovo mi je bila najteža i najvažnija odluka u karijeri. Bilo mi je jako teško reći 'ne' Atléticu no odlučio sam se za novi izazov u Bayernu - priopćio je 23-godišnji osvajač zlatne medalje s ljetošnjeg Svjetskog prvenstva

Branič francuske nogometne reprezentacije Lucas Hernandez dogovorio je prelazak iz Atletico Madrida u Bayern gdje bi trebao otići u srpnju i ostati do ljeta 2024. godine.

To je najskuplji transfer u povijesti bavarskog kluba.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

- Ovo mi je bila najteža i najvažnija odluka u karijeri. Bilo mi je jako teško reći 'ne' Atléticu no odlučio sam se za novi izazov u Bayernu - priopćio je 23-godišnji osvajač zlatne medalje s ljetošnjeg Svjetskog prvenstva.

U Atleticu je igrao od 2015. godine te imao ugovor do ljeta 2024. godine.

Bayern je platio odštetnu klauzulu od 80 milijuna eura što mu je omogućilo da ode prije isteka ugovora u Madridu.

Francuski branič trenutačno ima ozlijeđene ligamente desnog koljena zbog čega mora na operaciju, a Niko Kovač ga očekuje na terenu početkom iduće sezone.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
20:06 27.03.2019.

Na žalost mnogih " ja i moj brat" i dalje vode jedan od najvećih svjetskih klubova ⚽

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije