Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema opuštanja

Kovačić otvorio dušu: Uživam, ali na ovo nisam navikao

Mateo Kovačić
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
28.10.2018.
u 13:45

Grad je prelijep, zavoljela ga je i obitelj. Ali još je prerano da govorim o tome hoću li ostati - kaže Kovačić.

Mateo Kovačić uživa u prvim mjesecima u Chelseaju. Trener Maurizio Sarri mu redovito daje prilike, u momčad se sjajno uklopio, ali je još uvijek neizvjesno hoće li karijeru nastaviti u Londonu ili će ipak morati natrag u Madrid. 

Naime, u Chelsea je stigao ljetos na posudbu iz Reala, ali mediji još uvijek nisu uspjeli doznati informaciju ima li ga klub sa Stamford Bridgea pravo otkupiti jednom nakon što završi sezona.

I Kovačić je što se te teme tiče zakopčan do grla, novinari Evening Standarda ga nisu u subotu uspjeli navući na tanak led, ali svi signali koje hrvatski veznjak daje govore da ne bi imao baš ništa protiv toga da potpiše za "bluese" na koju godinu.

- Rano je za takva pitanja. Vidjet ćemo kako će posudba završiti, ali sretan sam u Londonu. Uživam u tome što sam stalni član prve momčadi, premda moram priznati da sam pomalo već umoran. Nisam navikao ovoliko puno igrati, a ovdje se nogomet igra čvrsto.

- Nema tog protivnika protiv kojeg se smijete opustiti, ali uživam. Imamo odličnu momčad, odlične navijače, a i grad mi je prelijep - istaknuo je Kovačić, koji je otkrio i što radi kada ne radi.

- Šećem Londonom. Golem je, pa ga nisam još stigao u potpunosti obići. Ali uglavnom sam u trening kampu u Cobhamu. Kod kuće provodim vrijeme sa suprugom, izađemo koji put na večeru. Obitelj mi je također zavoljela grad i to mi je užasno važno. 

Komentara 11

PA
pan-am
13:53 28.10.2018.

Kova, daj više taj gol !

TO
Tomi0713
14:08 28.10.2018.

Za godinu dana ,ako bude stalno igaro ,misli da cemo napokon dobiti pravog Kovacica

DI
Diesel
14:36 28.10.2018.

Londra je zakon, cudo od grada. Covjek se tamo jednostavno dobro osjeca. Jedva cekam priliku da ga ponovo posjetim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije