Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI NA RUJEVICI

Kovačić napravio podvig za pamćenje: Umoran sam, ali za Hrvatsku ima snage

Mateo Kovačić
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/5
03.06.2019.
u 15:06

- Umoran sam, ali za Hrvatsku uvijek ima snage. Ja sam uvijek spreman igrati i dat ćemo sve da osvojimo tri boda, velika smo reprezentacija. U Hrvatskoj je uvijek pritisak, no to je normalno nakon što smo osvojili drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu.

Mateo Kovačić priključio hrvatskoj reprezentaciji nakon što je s Chelseajem osvojio Europsku ligu. Hrvatski veznjak je osvojio i četvrti europski trofej u nizu, čime se ne može pohvaliti nitko od aktualnih vrhunskih nogometaša. Zadnje zadnje tri sezone osvajao je europski naslov s Real Madridom, a potom i  Europsku ligu s londonskim sastavom.

- Drago mi je jer sam ove sezone igrao u finalu. Međutim, sada sam s reprezentacijom i to je najvažnije - rekao je Kovačić koji je igrač Real Madrida na posudbi u Chelseaju:

- Zadovoljan sam u Chelseaju, ali ne znam što će se dogoditi.

Reprezentacija trenira na Rujevici, a u subotu je u Osijeku očekuje dvoboj s Walesom.

- Umoran sam, ali za Hrvatsku uvijek ima snage. Ja sam uvijek spreman igrati i dat ćemo sve da osvojimo tri boda, velika smo reprezentacija. U Hrvatskoj je uvijek pritisak, no to je normalno nakon što smo osvojili drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu.

Za Hrvatsku je lipanjski termin često znao biti problematičan.

- Lipanj je uvijek bio opasan za našu reprezentaciju, ali učili smo iz pogrešaka iz prošlosti. Bit će teško igrati i po sparini, ali kako će biti nama tako će biti i njima. Međutim, moramo se koncentrirati na nas, a ne na suparnika.

Komentara 2

KA
kajinx
14:08 04.06.2019.

Kovačić igra prema planu koji postavi trener. Do sada mu nitko nije dozvolio da pokaže svoj talenat i sposobnost vrhunskog igrača.

BU
busbus59
16:11 03.06.2019.

Ajd ti napokon odigraj kako trebaš i možeš odigrati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije