Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika nada

Kovačevo proročanstvo: Ovaj će dečko uskoro zaigrati za reprezentaciju!

Jann-Fiete Arp
Foto: NordPhoto/PIXSELL
08.02.2019.
u 18:09

Bayern je mladog napadača kupio za sitniš, ali još se ne zna kada će stići u svlačionicu bavarskog kluba

Jann-Fiete Arp budući je njemački reprezentativac. Mišljenje je to Bayernova trenera Nike Kovača, koji nije imao pojma da njegov klub radi na transferu mladog napadača HSV-a. Uprava je taj posao odradila iza njegovih leđa, a i pitanje je kada će hrvatski strateg dočekati 19-godišnjeg mladića rođenog u Bad Segebergu.

Naime, Bayern i HSV su dogovodili zanimljiv model prema kojem će Arp imati prigodu izabrati kada će se pridružiti bavarskom klubu. Moći će to učiniti već ovo ljeto, ali moći će i ostati u HSV-u još jednu sezonu ako procijeni da mu je to pametnije.

Bayern je Arpa doveo za siću, za samo 2,5 milijuna eura, a uz to je pretekao i Chelsea koji se navodno također iskazao zanimanje.

- Trenutačno ću vam dati zapečaćeno pismo u kojem ću staviti na papir tvrdnju da će Arp za koju godinu biti reprezentativac - kazao je u petak ispred novinara Kovač, koji je transfer opisao kao sjajnu investiciju za budućnost.

Pogledajte u sljedećem videu i zašto tako tvrdi:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
20:18 08.02.2019.

Nije proročanstvo nego stručnost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije