Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETO U LIGUE 1

Kovačev Monaco razbio Metz i u potpunosti se uključio u borbu za naslov

Ligue 1 - AS Monaco v Metz
ERIC GAILLARD/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
03.04.2021.
u 15:20

Metz je uspio u prvom poluvremenu sačuvati mrežu nedirnutom, no u nastavku je primio četiri gola, a u samoj završnici i ostao s igračem manje

Na otvaranju 31. kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco, kojeg vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač, je pobijedio Metz s 4-0 skočivši na treće mjesto Le Championnata.

Metz je uspio u prvom poluvremenu sačuvati mrežu nedirnutom, no u nastavku je primio četiri gola, a u samoj završnici i ostao s igračem manje.

Strijelci za momčad iz "Kneževine" bili su Cesc Fabregas (50-11m), Kevin Volland (52) i Wissam Ben Yedder (77, 89-11m). Metz je u 88. minuti ostao bez isključenog Johna Boyea (88).

Nešto kasnije na rasporedu je derbi kola između PSG-aLillea, a večeras se sastaju Lens Lyon.

Ključne riječi

Komentara 3

TA
Talleyard
11:17 04.04.2021.

Gdje su pljuvači Nike Kovača, velikog čovjeka, nogometaša, trenera, izbornika, domoljuba ?

SO
sohnahoakasaa
17:07 03.04.2021.

Od srca velike ćestitke Niki. I njegovom bratu Robertu....samo nek 'gaze'. Sigurna sam da oni znaju da se mi Hrvati u Domaji veselimo njihovim uspjesima. Sretan Uskrs Kvači!

IL
ilustrator
17:01 03.04.2021.

niiikooo kovač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije