Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Kovačev Eintracht izgubio u dramatičnoj završnici, pobjeda Atletica

Borussia Dortmund - Eintracht
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
11.03.2018.
u 20:58

Šime Vrsaljko igrao je svih 90 minuta za madridski Atletico u 3-0 (1-0) domaćoj pobjedi protiv Celte

Branič hrvatske nogometne reprezentacije Šime Vrsaljko odigrao je svih 90 minuta za madridski Atletico u 3-0 (1-0) domaćoj pobjedi protiv Celte u susretu 28. kola španjolskog prvenstva.

Pogotke za drugoplasirani sastav Primere postigli su Griezmann (44), Vitolo (56) i Correa (63).

Borussia Dortmund - Eintracht
1/9

Atletico je tako ponovno smanjio zaostatak za vodećom Barcelonom, koja je u subotu kao gost svladala Malagu s 2-0, na osam bodova, dok je trećem Realu pobjegao na sedam bodova prednosti. Atletico ima 64 boda, Barcelona je na vrhu sa 72, a Real, koji je u subotu kao gost svladao Eibar s 2-1, je treći s 57. Celta je u sredini ljestvice, deveta s 38 bodova.

Nogometaši Borussije iz Dortmunda izbili su na treće mjesto ljestvice njemačkog prvenstva zahvaljujući dramatičnoj 3-2 (1-0) pobjedi protiv izravnog konkurenta za plasman u Ligu prvaka Eintrachta iz Frankfurta, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, u susretu 26. kola. 

Nakon što je Borussia povela nespretnim autogolom Russa (11-ag), rezultat od 1-0 stajao je na semaforu sve do 20-ak minuta prije kraja. Gosti iz Frankfurta uspjeli su prvi put izjednačili preko Jovića (75), no manje od dvije minute potom Batshuayi (77) je vratio prednost na stranu domaćih.

Uslijedila je dramatična završnica u kojoj je Eintracht golom Bluma (90+1) u prvom minuti sudačke nadoknade stigao do još jednog izjednačenja, ali je Batshuayi (90+4) još jednom ekspresno reagirao i pogotkom u posljednjoj minuti nadoknade osigurao veliko slavlje za domaće navijače.

Borussia sada ima 45 bodova, jedan manje od drugog Schalkea, a jedan više od četvrtog Bayera, dok je Eintracht peti s 42 boda. Na vrhu je Bayern sa 66 bodova. 

Ante Rebić odigrao je prvo poluvrijeme za Eintracht.

U prvom nedjeljnom susretu Stuttgart i RB Leipzig su igrali 0-0. 

Nogometaši Milana pobijedili su u 27. kolu u gostima Genou s 1-0 golom Andrea Silve u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. 

Portugalac Silva je donio pobjedu slavnom klubu golom u 94. minuti kada je ispratio nabačaj Susa i zabio za pobjedu. Milan je zaslužio trijumf jer je imao bar pet izglednih prilika za gol, a jednu od njih je već u 10. minuti propustio i hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić. Splićanin je izašao u 60. minuti. 

Milan je s pobjedom šesti s 47 bodova, tri boda više od Sampdorije, ali i četiri boda manje od petoplasiranog Intera, koji navečer u derbiju dočekuje Napoli. Genoa je 13. s 30 bodova. 

Borussia Dortmund - Eintracht
1/14

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije