Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobuna?

Kovača prozvala Bayernova zvijezda, a igračima smeta hrvatski jezik

Niko Kovač Bayern
Foto: DPA/Pixsell
1/6
05.10.2018.
u 15:43

Navodno je James Rodriguez nakon utakmice protiv Ajaxa u svlačionici viknuo na Kovača: "Ovo nije Frankfurt"

Niko Kovač posljednjih je dana na meti kritika. Nakon sjajnog starta Bayern je odigrao tri slabe utakmice. Remi s Augsburgom i poraz protiv Herthe u prvenstvu te neodlučeni rezultat s Ajaxom u Ligi prvaka razlog su velikog nezadovoljstva u Münchenu.

Njemački Bild objavio je nekoliko detalja iz Bayernove svlačionice. Navodno je James Rodriguez nakon utakmice protiv Ajaxa u svlačionici viknuo na Kovača: "Ovo nije Frankfurt".

Niko Kovač Bayern
1/7

Kolumbijac je prošle sezone bio jedan od glavnih igrača njemačkog prvaka, ali nezadovoljan je statusom kod Kovača. Rodriguez je bio ljutit što je u igru ušao s klupa. Najavio je odlazak iz kluba ne dobije li veću minutažu. 

Njemački dnevnik također ističe kako su igrači nezadovoljni što se u svlačionici često govori hrvatskim jezikom.

Niko Kovač sa svojim bratom i prvim pomoćnim trenerom Robertom te trenerom vratara Tonijem Tapalovićem i sportskim direktorom Hasan Salihamidžićem razgovara na hrvatskom jeziku što smeta igrače, a navodno i pomoćnog trenera Petera Hermanna.

Mnogi ističu kako se Bayern našao u krizu, ali trener te navode demantira.

>> Pogledajte i video: Vlašićev preporod u Moskvi

- Nije to kriza, ovo je samo faza kada nam ide slabije. To prolazi svaka momčad. Pročitao sam tekst u kojem se tvrdi da premalo treniramo. To su budalaštine - rekao je Niko Kovač i dodao:

- James? Imamo puno vrhunskih igrača i uvijek će biti utakmica na kojima netko neće igrati. James je važan igrač i dokazao je to više puta. No, ne mogu staviti u sastav 12 igrača. Igrat će koliko i drugi.

Hrvatski trener dotaknuo se ozračja u svlačionici.

- Glasine su došle od ljudi izvana. Ozračje u svlačionici je pozitivno. Naravno da ima igrača koji su nezadovoljni. Kada ne pobjeđujemo nismo sretni i to je normalno - kazao je Kovač.

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

Bayernov predsjednik Uli Hoeness nedavno je upozorio  Kovača da prestane rotirati igrače, te naglasio kako su najvažnije pobjede.

- Imamo tri ozlijeđena igrača i tri utakmice tjedno - dodao je Niko Kovač.

Komentara 28

NI
NikoCro
16:49 05.10.2018.

Pa Hrvatski jeste sluzbeni jezik u EU

DU
Deleted user
17:34 05.10.2018.

smisno..jos na austrougarskom dvoru..princeza sisi..je morala nauciti govoriti hrvatski..i danas .. to bi uveo kao obvezu za sve trkace za loptom..a pogotovu kojim je hrvat trener..ipak radi se o naciji koja je srebrna na svitu a njihove..ispale ili zadnje naa svitu..nije bitno..zato kuco.

SO
Somelier
16:51 05.10.2018.

Neznam u čemu je problem. Hrvatski jezik je službeni jezik Europske Unije. Da su govorili srpski vjerojatno bi ih razumeo vasceli svet iako nije priznat u EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije