Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern

Kovač: Znamo kakav je Coutinho igrač, navijači će biti oduševljeni

18.08.2019.
u 00:26

Sjajni Brazilac došao je u Barcelonu iz Liverpoola u siječnju 2018. za čak 120 milijuna eura, čime je postao najskuplji igrač u povijesti katalonskog kluba, no bilo je izvjesno da se neće uklopiti u napad koji predvode veliki Lionel Messi i Luis Suarez

Nakon što je u Bayern došao hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, trener Bavaraca Niko Kovač može se pohvaliti još jednim sjajnim pojačanjem.

Naime, iz Barcelone je došao Philippe Coutinho. I to na jednogodišnju posudbu, a Bayern će imati mogućnost otkupa njegova ugovora na kraju sezone.

1/6

Sjajni Brazilac došao je u Barcelonu iz Liverpoola u siječnju 2018. za čak 120 milijuna eura, čime je postao najskuplji igrač u povijesti katalonskog kluba, no bilo je izvjesno da se neće uklopiti u napad koji predvode veliki Lionel Messi i Luis Suarez.

Postigao je 21 pogodak i s Barcelonom osvojio dva naslova prvaka Španjolske.

Coutinha se prije dolaska u Bayern spominjalo i kao jednog od igrača koje je Barcelona uz novac trebala ponuditi PSG-u u zamjenu za Neymara. No, ta je mogućnost pala u vodu. Coutinhov dolazak razveselio je i Niku Kovača.

– Siguran sam da neće samo navijači Bayerna biti oduševljeni dolaskom takve zvijezde u Bundesligu već cijela sportska Njemačka. Radi se o igraču kojeg svi poznajemo i sretni smo što dolazi u Bayern – rekao je trener bavarske momčadi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije