Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ČETVRTOM MJESTU

Kovač uspio zadržati prednost i nastavio pobjednički niz s Monacom

FRA, Ligue 1, FC Lorient vs AS Monaco
EXPA/PIXSELL
15.01.2021.
u 23:47

Monaco je ostao na četvrtom mjestu, no sada ima 36 bodova, tri manje od PSG-a i Lillea, dok je u vodstvu Lyon s 40 bodova. Montpellier je osmi s 28 bodova

U susretu 20. kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco je na gostovanju pobijedio Montpellier s 3-2 ostvarivši treću uzastopnu pobjedu.

Momčad Nike Kovača je povela 3-0, a potom grčevito spašavala tri boda nakon što je Montpellier uspio smanjiti na 3-2.

Monaco je poveo u 24. minuti golom Kevina Vollanda, a 11 minuta kasnije Wissam Ben Yedder je povećao prednost gostiju iz Kneževine. Kada je Ben Yedder u 61. minuti realizirao kazneni udarac za 3-0 činilo se kako će Kovačeva družina lako do bodova

Međutim, Elye Wahi je u 63. minuti vratio nadu domaćinu, a samo pet minuta kasnije Andy Delort je smanjio na 2-3 zakompliciravši situaciju. Ipak, Monaco je do kraja susreta uspio sačuvati pogodak prednosti ostvarivši važnu gostujuću pobjedu.

Monaco je ostao na četvrtom mjestu, no sada ima 36 bodova, tri manje od PSG-a i Lillea, dok je u vodstvu Lyon s 40 bodova. Montpellier je osmi s 28 bodova.

Komentara 1

ZB
Zoki-Bijela
07:44 16.01.2021.

Cestitke Niko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije