Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francusko prvenstvo

Kovač sjajno 'uklizao' u sezonu, drži se u samome vrhu

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
13.09.2020.
u 19:34

Monaco sada ima sedam bodova kao Rennes i Lille

Nogometaši Monaca, koje vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, u susretu su 3. kola francuskoga prvenstva kao domaćini svladali Nantes sa 2:1 (1:0). Tako su se pridružili Rennesu i Lilleu na vrhu ljestvice.

Monaco je poveo golom Diopa (5), na 1:1 poravnao je Blas (62), no ubrzo potom novo vodstvo momčadi iz Kneževine osigurao je Geubbels (65).

Monaco sada ima sedam bodova kao i Rennes, koji je je ranije u nedjelju kao gost svladao Nimes sa 4:2, te Lille koji je u prvome dvoboju nedjeljnog programa na svom terenu nadigrao Metz sa 1:0.

Asistent za taj pogodak bio je 20-godišnji hrvatski igrač Domagoj Bradarić koji se u 88. minuti ubacio u kazneni prostor i povratnom loptom na 13-14 metara od vratar pronašao Luiza Arauja koji je preciznim udarcem zatresao mrežu.

Mateo Pavlović je u 1:0 (0:0) domaćoj pobjedi Angersa protiv Reimsa igrao od 63. minute. Angers je sedmi sa šest bodova, dok je Reims 16. s bodom.

Od 21 sat na programu je veliki derbi između Paris SG-a i Marseillea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije