Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Kovač se riješio brige, u Bayern stiže najskuplje pojačanje u povijesti lige

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/5
01.08.2019.
u 20:19

Bavarce bi na kraju Sane mogao koštati i 200 milijuna eura kada se uključe bonusi, tvrdi Bild

Niko Kovač napokon bi se trebao riješiti brige, u Bayernovu svlačionicu stiže jedno zvučno ime. Leroy Sané (23) trebao bi uskoro potpisati za njemačkog prvaka, piše Bild.

Igrač Manchester Cityja dogovorio je uvjete s Bayernom, a Englezi su pristali na transfer.

Niko Kovač
1/5

Iako se još ne znaju detalji transfera, Sanéov prelazak u Bayern trebao bi iznositi više od 100 milijuna eura. Bavarce bi na kraju Sane mogao koštati i 200 milijuna eura kada se uključe bonusi, tvrdi Bild.

Ostvarili li se bit će to najveći iznos koji je neki bundesligaš isplatio za nekog igrača. Nijemac bi trebao potpisati ugovor na četiri godine.

- Leroy je sjajan igrač i njemački reprezentativac. Uvjeren sam da će ga Bayern uspjeti dovesti u München i da ćemo dobiti to veliko pojačanje - nedavno je izjavio Niko Kovač. 

Bayern će biti Sanéov treći klub u karijeri koji je karijeru počeo u Schalkeu, a 2016. je otišao u Manchester City.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar doog_kool
doog_kool
02:05 02.08.2019.

A di ce Mandzukic i Modric? Kad ce Kovac dobit otkaz??

Avatar Melankolija
Melankolija
17:34 03.08.2019.

Zar za Lerey Sanea dati toliku lovu? Svjet vise nije normalan. Ugovor na 4 godine, a poslije 3 slobodan igrac? Ludilo brale.

AK
admine konjino jedna glupa ust
09:35 02.08.2019.

Lorey Sane,nikad nece zaigrati u Bayernu,jer nema taj autoritet niti kapacitet za jednog takvog velikana,kao sto je Bayern.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije