Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Kovač s Bayernom stigao do nove pobjede, slavila i Borussia (D)

Bayern
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
08.12.2018.
u 18:43

Bayern izlazi iz krize, bez problema su s 3-0 u Münchenu slavili protiv Nürnberga te trener Niko Kovač može malo odahnuti

Nogometaši Borussije Dortmund i Bayerna pobijedili su u 14. kolu Bundeslige, a ponovno je strijelac i asistent za Hoffenheim bio Andrej Kramarić. 

Hoffenheim je odigrao 2-2 kod Wolfsburga, a Kramarić je prvo asistirao Belfodilu, a potom u 72. minuti postigao izjednačujući gol za goste. Kramarić je tako zabio i u osmoj uzastopnoj utakmici, odigrao je cijelu utakmicu za Hoffenheim, dok je u 66. minuti kod Wolfsburga u igru ušao Josip Brekalo. 

Bayern
1/7

Borussia Dortmund je slavljem u "Ruhrskom" dvoboju kod Schalkea (1-2) zadržala vrh ljestvice. Delaney je u 7. minuti doveo goste u vodstvo, u 62. minuti Caligiuri je iz penala izjednačio, a u 75. minuti Englez Sancho donosi pobjedu Borussiji i utišava čak 80 tisuća navijača u Gelsenkirchenu. 

Bayern izlazi iz krize, bez problema su s 3-0 u Münchenu slavili protiv Nürnberga te trener Niko Kovač može malo odahnuti. Dvaput je strijelac bio Lewandowski, a jednom se u strijelce upisao Ribery. Unatoč pobjedi, Bavarci i dalje zaostaju velikih devet bodova za Dortmundom. 

Bayer je u Leverkusenu jedva s 1-0 i golom Alarija u 75. minuti slavio protiv Augsburga, a Tin Jedvaj je odigrao cijelu utakmicu za "farmaceute". Iznenađenje je napravio Freiburg koji je s glatkih 3-0 slavio protiv četvrtoplasiranog Leipziga. 

Borussia (D) vodi s 36 bodova, a Bayern je drugi s 27 bodova. 

Komentara 1

BU
Burger
22:17 08.12.2018.

Dan žalosti u redakciji VL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije