Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drhtao uz Bayern
Povratak na članak

Kovač opet dokazao da je gospodin, nije htio reći ni jednu ružnu riječ unatoč razočaranju

– Hansi Flick je s klasom to odradio, točka i kraj. U drugom dijelu sezone momčad nije izgubila utakmicu, zabila je 100 golova. Vještina i način na koji je momčad igrala nose njegov potpis – naglasio je Kovač

Komentari 13

NE
Neo001
09:03 08.10.2020.

Bio i ostao velikan za razliku od brojnih gnjida koje mu nisu ni do gležnj, jedino što znaju laprdati od zavisti, a takve trebaju naši mediji.

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
07:48 08.10.2020.

Gospodin Kovač je dao vrlo iskren i dobrodušan komentar. Monaco je nakon usporenog početka uzeo ubrzanje, želim gospodinu Kovaču sreću u životu i uspjehe gdje god radio. On je dokazano dobar trener.

VL
RE
RedTree
13:43 08.10.2020.

Čovjek je po pisanju medija dobio cca 17 milijuna eura (plaća + otpremnina) od Bayerna i sad bi trebao kukati!?

VL
DM
drazen.muhvic
11:51 09.10.2020.

Vidim ovdje skoro svi pišete kako je Niko gospodin i veliki čovjek?!?! Gledao neki dan tekmu Monaca u Angersu, kod 0:1 njegov igrač u napadu krivo doda lopti, a kamera uhvati Niku kako se posprdno smješka. Da, velik čovjek, nadasve gospodin. Kada je on kao igrač uopće dodao loptu nekom suigraču, a da taj nije bio prvi do njega? Njegov igrački vrhunac je bio bjesomučna trka i lupanje po protivničkim nogama... Ni kao trener nije dalje od toga dospio.

VL
DU
Deleted user
10:42 08.10.2020.

Veliki gospodin, i radnik. A to nazalost nije uvijek popularno, bolje prodju prodavaci magle Steta da Dinamo nije probao uci u dugogodisnji projekt sa Nikom i Robertom, oni vole ovu zemlju, a Dinamu i reprezentaciju indirektno bi to jako puno pomoglo, siguran sam da bi Petkovic nakon godinu dvije sa Kovacem vrijedio bar 50mil € i na meti top 10 klubova, a ovako ce zavrsiti u kataru ili emiratima za 5mil

VL
DU
Deleted user
09:18 08.10.2020.

cista nula od covjeka !!! primjer Eduarda najbolje govori o njemu kao covjeku!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.