Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Kovač nakon Liverpoola ratovao sa svima pa je teško nastradao Mainz

Niko Kovač i Robert Lewandowski
Foto: DPA/Pixsell
1/6
17.03.2019.
u 21:29

Ante Rebić ušao je u igru u 76. minuti, a u 82. se mogao upisati u strijelce, ali je bio trunku neprecizan. U 88. minuti Rebić je zatresao mrežu, ali je nakon pregleda VAR-a pogodak poništen zbog zaleđa

Nogometaši Bayerna, kojeg vodi Niko Kovač, u nedjelju su na Allianz Areni napunili mrežu Mainza, pobijedivši sa 6-0, a trostruki strijelac bio je James Rodriguez (33, 51, 55). Pogotke su još zabili Robert Lewandowski (3), Kingsley Coman (39) i Alphonso Davies (70), a Bayern se vratio na prvo mjesto Bundeslige, ima isti broj bodova ali bolju gol razliku od Borussije Dortmund.

U 26. kolu Bundeslige Eintracht iz Frankfurta je u nedjelju na domaćem terenu svladao Nürnberg s 1-0 pogotkom Martina Hintereggera u 31. minuti. Hrvatski napadač u dresu Eintrachta Ante Rebić ušao je u igru u 76. minuti, a u 82. se mogao upisati u strijelce, ali je bio trunku neprecizan. U 88. minuti Rebić je zatresao mrežu, ali je nakon pregleda VAR-a pogodak poništen zbog zaleđa.
 
Hrvatski branič Tin Jedvaj nije bio u sastavu Bayera Leverkusena, koji je na domaćem terenu izgubio od Werdera s 1-3.

>> Pogledajte najplaćenije nogometaše na svijetu

Ključne riječi

Komentara 2

TO
Tomi0713
22:37 17.03.2019.

Razbio ih Bayern ,kazu u VL da Niko dobiva otkaz

DE
derin
16:42 18.03.2019.

Nikino poimanje nogometa je trka i samo trka i to je moglo proći u ekipi koja se bori za opstanak, ali kad dođeš u Bayern i reprezentaciju gdje imaš modrica, Rakitića i ostale svjetske klase to je premalo. Oni traže bogato trenersko znanje i dobru igru. A to Bayern kontra Liverpoola nije imao. Niko je i u reprezentaciji imao velikih problema s igračima. Problem drugi je sto su prije svi najbolji igrači iz Bundeslige završavali u Bayernu, a sad skoro nijedan, jednostavno pokupovali ih drugi klubovi(de Bruyne, Sane, Aubemeyang...).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije