Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKINUO NEGATIVAN NIZ

Kovač najavio velike planove do kraja polusezone

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
02.12.2018.
u 13:15

- Presretan sam zbog golova koji su donijeli pobjedu momčadi, ali nisam želio slaviti iz poštovanja prema klubu u kojem sam imao sjajnu sezonu - rekao je junak Bavaraca.

Nakon što je petardom u Ligi prvak ispratio Benficu, Bayern je slavio i u Bundesligi. Golovima Sergea Gnabryja, Kovačeva momčad je s 2:1 bila bolja na gostovanju kod Werdera, piše Goal.

Bayern je u domaćem prvenstvu imao negativan niz od tri utakmice bez pobjede, a konačno je i taj niz prekinut:

- Presretan sam zbog golova koji su donijeli pobjedu momčadi, ali nisam želio slaviti iz poštovanja prema klubu u kojem sam imao sjajnu sezonu - rekao je junak Bavaraca.

Dan prije utakmice održana je redovna godišnja skupština na kojoj su bile upućene kritike prema predsjedniku Uliju Hoenessu, a on je uzvratio najavom velikih pojačanja sljedećeg ljeta. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li pojačanja dočekati Niko Kovač, no bez obzira na to, bivši hrvatski izbornik bio je presretan nakon pobjede protiv Werdera:

- Bila je to sjajna predstava moje momčadi. Odigrali smo tehnički, taktički i borbeno na izuzetno visokoj razini. Malo smo zakazali u realizaciji, promašili smo šest, sedam prigoda iz kojih smo trebali zabiti. Kada imamo prostora možemo puno toga napraviti, čestitam svojoj momčadi - rekao je Kovač i najavio plan do kraja polusezone:

- Želimo pobijediti u svim utakmicama koje su nam preostale, a za to ćemo morati naporno raditi - zaključio je Kovač.

Komentara 1

Avatar jumanji
jumanji
14:39 02.12.2018.

pitam se tko ne želi pobijediti svaku utakmicu? ali to i ostvariti je malo teže

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije