Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Kovač kod kuće zapeo na Augsburgu, Bayern prekinuo pobjednički niz

Bayern
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
25.09.2018.
u 22:55

Werder je nastavio s odličnim igrama i pobjedom protiv Herthe sa 3-1 probio se na drugo mjesto Bundeslige

Aktualni njemački nogometni prvak Bayern, kojeg vodi Niko Kovač, prekinuo je pobjedničku seriju odigravši 1-1 protiv Augsburga u susretu petog kola njemačkog nogometnog prvenstva.

Bavarci su u prva četiri ligaška kola, te po jednom susretu u njemačkom Kupu i Ligi prvaka nanizali šest pobjeda, no seriju je zaustavio Augsburg.

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

Bayern je i ovoga puta bio korak do pobjede, imao je vodstvo i nekoliko sjajnih prilika, međutim gostujući vratar Andreas Luthe je imao sjajnu večer. Njemački prvak je poveo u 48. minuti golom Arjena Robbena, a izjednačio je Felix Götze u 88. minuti nakon loše reakcije Manuela Neuera.

Hoffenheim je na gostovanju pobijedio Hannover 3-1. Gosti su poveli 2-0 golovima Joshue Breneta (20) i Pavela Kaderabeka (49), Niclas Füllkrug je smanjio u 55. minuti iz kaznenog udarca, a sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Isak Belfodil u sudačkoj nadoknadi . Andrej Kramarić u igru je ušao u 65. minuti.

>> Pogledajte ljubavnu priču Vanje i Luke Modrića

Werder je nastavio s odličnim igrama i pobjedom protiv Herthe sa 3-1 probio se na drugo mjesto Bundeslige. Golove za momčad iz Bremena zabili su Martin Harnik (11), Miloš Veljković (45) i Max Kruse (66-11m), dok je pogodak za goste zabio Javairo Dilrosun (53).

Schalke je doživio i peti poraz, ovoga puta kod Freiburga. Pogodak odluke zabio je Florian Niederlechner u 52. minuti. Schalke je uvjerljivo zadnji s pet poraza i razlikom pogodaka 2-9.

Na ljestvici vodi Bayern s 13 bodova, Werder je drugi s 11 bodova, dok je Hertha treća s 10 bodova. Borussija Dortmund na četvrtom mjestu ima osam bodova, ali i susret manje.

Ključne riječi

Komentara 1

DJ
djobu68
00:23 26.09.2018.

Umišljenko Kramarić ulazi s klupe za megamomčad Hoffenheim a Kalinić očekivano nastavlja tradiciju iz Milana,kad god uđe nema gola za njegov tim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije