Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAVARCI U FINALU
Povratak na članak

Kovač je stvorio ovaj Bayern, ali nije imao podršku u klub

Hansi Flick je priča, ali dobrim dijelom kroz prizmu Nike Kovača koji ga je ultimativno tražio za pomoćnika. Svak’ će danas reći “Bayern se preporodio s Flickom”, samo će Flick pristojno zahvaliti Kovaču.

Komentari 17

DU
Deleted user
10:02 23.08.2020.

Da Niko nije doveo Bayern u red, ne bi oni danas igrali finale...

VL
TH
theo
10:47 23.08.2020.

kovač je protjeran je je stalno kiksao

VL
CA
cortesova arkebuza
12:22 23.08.2020.

Müller je najobičniji shupak od karaktera. Ako mu je i Loew rekap da mu nije potreban u reprezentaciji onda ni Niko nije bio toliko u krivu. Činjenica je da je rovario i prvi davao interne informacije žutom bildu. Kad znamo da ga podržavao samo Hoennes a da je protiv njega bio isto najobičniji antipat Rummenige onda je tim indirektno dao razlog igračima rovariti protiv njega. Poslao je starog i sve sporijeg Hummelsa na klupu i Mullera a isto se dogodilo i u reprezentaciji. Uz sve imao je gerijatriju u momčadi koje se morao riješiti u liku Robbena i Riberija uz brazilca Rafinhe. Kad dodamo još i “glumca” al ne i nogometaša Jamesa koji ni u Realu nije igrao onda je jasno da je nezadovoljnika bilo dovoljno za nered u svlačionici. Kad klubako vodatvo ne stane iza tebe onda je jasno da prije ili kasnije trener mora pakovati kufere.Nakon svega klub Bayern iz Muenchena mi se zgadio. Flick je dobio sređenu situaciju i jedina je razlika da je pustio shupchinu Mullera redovito igrati. Hummels je otišao isto kao i Ribery,Robben i Rafinha. Bilo bi mi drago da Ivan osvoji Ligu prvaka al radi bahatih i arogantnih bavaraca bi mi bilo draže da PSG osvoji.

VL
Avatar Mario1000
Mario1000
10:37 23.08.2020.

Bayern Minhen su stvarali Hrvati godinama

VL
MA
MateBobanheroj
10:18 23.08.2020.

Koliko god Kovač bio simpatičan čovjek, ipak nije uspio natjerati zvijezde Bayern a da ga poštuju. Bilo je bizarnih scena s Müllerom, koji mu je čak jednom rekao da "Bayern nije balkanski klub". A ni sa Jamesom Rodriguezom nije imao osobite sreće. Uglavnom, povijest kaže da je Bayern uvijek s njemačkim trenerima osvajao europske naslove, pa je tako Flick samo logičan nastavak tog slijeda. Pod uvjetom naravno da pobijede PSG.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
10:53 24.08.2020.

Niko je odradio prljavi posao , bez potpore kluba , narocito Hasana koji je bio protiv njegovog dolaska , Niko ce doci do uspjeha , pitanje je vremena , jedno je sigurno on je najbolji Hrvatski trener tj vodi(o) je najbolji klub

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
12:39 23.08.2020.

Vidjecemo veceras,koliko je mocan PSG,protiv nebeske sile Bayerna,jer samo Neymar vrjedi,koliko 16 nogometasa Bayerna,Neymar placen 222 miljona eura,a Bayernovi 16 nogometasa s Neuerom,placeno 226 milijona eura.

VL
PU
purgerica006
14:51 23.08.2020.

Niko da je vrijedio cemu ostao bi kod nas..😉

VL
Avatar sokac
sokac
13:50 24.08.2020.

Niko Kovac je ''momak i pol'' ! Zavidna karijera kao nogometasa, takodjer kao trenera iako je tu na pocetku. Definitivno je uticao na danasnju postavu Bayerna, uradio nezahvalan i tezak posao rijesavanjem ''staraca'' iz postave i to uz nikakvu podrsku Uprave, izbacio par novih imena, ustolicio je Flicka koji je jucerasnjim ''triple'' peharom pokazao da je Nikin izbor asistenta nesumnjivo bio dobar! Ocito nesuglasje sa Muellerom ga je kostalo pozicije, jer Mueller je ipak ''legenda'' u klubu, iako po meni, ''schupak'' kao karakter, kako je ranije vec bio komentar...Uspjeh Bayerna u tekucoj sezoni je zasluzen ali tu definitvno ima udjela i N. Kovac!

VL
DU
Deleted user
13:57 23.08.2020.

Niko je nula od covjeka , i u Monacu nece ostati dugo , cista nula

VL
DU
Deleted user
10:34 23.08.2020.

Osobno cijenim Niku Kovaca, medjutim da je njegova zasuga da Bayern igra u finalu moze povjerovati samo mali Ivica.

VL
Avatar southman
southman
10:22 23.08.2020.

Bayern je sa Nikom igrao obranaški a sa Flickom igra napadački nogomet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.