Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Thomas Müller

Kovač je ambiciozan trener, s njim je Bayern bliži naslovu europskog prvaka

NIko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
12.09.2018.
u 17:37

Znamo da možemo do naslova. Ljuti smo, ali sada imamo Niku Kovača, mladog i ambicioznog trenera - rekao je Thomas Müller

Bayern je zadnje dvije sezone u Ligi prvaka ispadao od Reala. Lani su Bavarci izgubili u četvrtfinalu, a ove godine Madriđani su bili uspješniji u polufinalu.

Ovog ljeta kormilo njemačkog prvaka preuzeo je naš Niko Kovač. Bivši hrvatski izbornik uspješno je krenuo u novu sezonu. Bavarski bundesligaš osvojio je Superkup, te izborio obje pobjede na početku prvenstva, a sada s nestrpljenjem čeka nastup u Lige prvaka.

NIko Kovač
1/5

Thomas Müller jedan je od važnijih igrača Kovačeve momčadi i ne krije želju da ove sezone Bayern ponovno bude u oštar konkurent u utrci za naslov europskog klupskog prvaka.

- Protiv Reala smo imali nesreću, ali to nam daje dodatnu energiju. Znamo da možemo do naslova. Ljuti smo, ali sada imamo Niku Kovača, mladog i ambicioznog trenera - rekao je Thomas Müller i dodao:

- U posljednjim dvobojima bili smo blizu Realu koji je kasnije osvojio naslov europskog prvaka. To pokazuje da nismo daleko od velikog rezultata.

>>Pogledajte kako je poraz komentirao urednik sportske rubrike Igor Flak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije