Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sraz divova

Kovač izazvao Kloppa: Nije moglo gore, ali sam uvjeren da ćemo proći

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
17.12.2018.
u 15:22

Liverpool nije izgubio zadnjih osam utakmica protiv njemačkih klubova, a nikada nije izgubio od nekog njemačkog kluba na Anfieldu.

Dvoboji osmine finala Lige prvaka nude nekoliko pravih poslastica. Svakako najzanimljiviji parovi su Liverpool - Bayern, Manchester United - PSG, te Atletico Madrid - Juventus.

Liverpool i Bayern su ukupno osvojili 19  europskih trofeja, pri čemu deset Kupova/Liga prvaka, a dosad su igrali sedam međusobnih susreta u europskim natjecanjima. Redsi su slavili dva puta, Bayern jednom, a četiri utakmice su završile bez pobjednika.

Posljednji put su igrali u Superkupu 2001. godine u Monacu, a Liverpool je pobijedio s 3:2. Za Bayern su tada igrali sadašnji trener Bavaraca Niko Kovač i njegov brat Robert, dok je na suparničkoj strani bio Igor Bišćan.

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, koji od ove sezone vodi Bayern, svjestan je težine zadatka koji stoji ispred njemačkog prvaka.

- Liverpool je najteži klub koji smo mogli dobiti. Prošle sezone su igrali u finalu, a ove sezone vode u Premier ligi. Glavni su favoriti za naslov prvaka Europe, međutim mi smo Bayern. Izgledi za prolaz su 50/50, a ja sam uvjeren da ćemo otići dalje - smatra Kovač.

Liverpool nije izgubio zadnjih osam utakmica protiv njemačkih klubova, a nikada nije izgubio od nekog njemačkog kluba na Anfieldu.

- Imali smo težak ždrijeb, no znali smo da neće biti lako. Bayern je vrhunska momčad, a meni je drago što ću se vratiti u Njemačku. Imat ćemo dovoljno vremena za pripremu utakmice, jedino se nadam da će svi moji igrači do tada ostati zdravi - poručio je Klopp, koji je sedam godina vodio Borussiju Dortmund, a još sedam godina Mainz.

 

Komentara 3

DA
DarthVader
20:12 17.12.2018.

By By Kovac By By Bayern.

Avatar kamilica sa vegetom
kamilica sa vegetom
18:33 19.12.2018.

Kad uzmemo aktualnu formu onda bi Liverpool trebao proći, ali nekako bi mi bilo draže da Kovačev Bayern prođe. Bum videli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije