Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kovač: Dobro smo i dogurali s obzirom na ozljede

robert kovač
Antonio Bronić/VLM
07.10.2009.
u 13:03

Tradicionalno, kapetan prije utakmice, sjeda pred novinare, pa i kad se radi o prijateljskim utakmicama, kao što je u četvrtak u Rijeci s Katarom.

Kovač je povratnik u reprezentaciju. Nakon što je zaliječio ozljedu, u sjajnoj je formi, igrao je odlično u Temišvaru, gdje je u Europskoj ligi slavio Dinamo.

U reprezentaciji ste 11 godina, sjećate li se da je bilo toliko ozljeda?

- Baš smo na kavi pričali, nitko od igrača se ne može sjetiti tolikih ozljeda i nesreća, i to uglavnom najbitnijih igrača. Stvarno nam sreća pomalo okreće leđa.

Zbog čega dolazi do tolikog broja ozljeda?

- Nogomet je svakim danom sve brži, sve čvršći i sve naporniji. Nije to samo kod nas, i u klubovima ćete vidjeti da uvijek ima dobar dio igrača koji je ozlijeđen. S obzirom na sve ozljede, rezultat u ovim kvalifikacijama je fantastičan.

Puno se spominje umjetna trava, je li to nova opasnost za ozljede?

- Tih devedeset minuta možemo igrati na bilo kakvoj podlozi, samo da mi otputujemo u Kazahstan s remijem ili pobjedom Engleza. Tada će nam biti posve svejedno gdje ćemo i kako igrati - kaže Kovač.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
petrovve
19:10 07.10.2009.

Moj tip za utakmicu Ukraina Vs Engleska je 1:3 za Enleze....idemo dalje Vatreni,samo vi igrajte hrabro i sa srcem za vas i nas...Ne gledajmo na njih,koncentrirajmo se na nasu igru...Nema predaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije