Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispričao se

Kovač debelo pretjerao i dobio ukor izvršnoga predsjednika Bayerna

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
31.07.2019.
u 08:36

– Rummenigge i ja već smo raspravili tu temu. Bio sam prenapadan u tom intervjuu i zato sam nazvao Guardiolu, objasnio mu situaciju te se ispričao. Ubuduće ću se suzdržavati – naglasio je Kovač

Niko Kovač dobio je jezikovu juhu od izvršnoga predsjednika Bayerna Karla-Heinza Rummeniggea, pa je naposljetku nazvao Pepa Guardiolu i ispričao se zato što je javno rekao puno i previše.

Naime, problem je stvorila Kovačeva izjava da je prilično siguran da će Bayern naposljetku uspjeti dovesti Leroya Sanéa ovoga ljeta, čime je prekršio nepisano džentlmensko pravilo jer se na takav način iskazuje nepoštovanje prema klubu koji s igračem još uvijek ima ugovor.

– Nimalo mi se nije svidjela ta izjava i dao sam to Kovaču vrlo jasno do znanja – kazao je Rummenigge za ZDF samo koju minutu nakon što je Bayern u utorak u prijateljskoj utakmici sa 6:1 razbio Fenerbahçe.

– S Manchester Cityjem gajimo dobre odnose. Taj je igrač pod ugovorom, a izjave takve vrste, bez obzira na to jesu li optimistično ili pesimistično intonirane, ne pomažu – dodao je izvršni predsjednik bavarskoga kluba.

– Rummenigge i ja smo već raspravili tu temu. Bio sam prenapadan u tom intervju i zato sam nazvao Guardiolu, objasnio mu situaciju te se ispričao. Ubuduće ću se suzdržavati – naglasio je Kovač i dodao da će još jedanput od Manchester Cityja zatražiti oprost.

A kada smo već kod Sanea, još uvijek nije jasno gdje će ovoga ljeta nastaviti karijeru. List Bild piše da njegov menadžment Bayernu šalje pozitivne signale, ali i da je Guardiola uporan u nagovaranju Sanea da produži ugovor.

Dakle, daleko je ta priča od gotove iako se u engleskim medijima da pročitati i to da je Manchester City spreman na Saneov odlazak i da je pripremio ponudu za Mikela Oyarzabala, igrača Real Sociedada. 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Melankolija
Melankolija
09:04 31.07.2019.

Karl je izgleda naporan do bola, a generalno samo posmatra i lupa?

ZB
Zoki-Bijela
09:01 31.07.2019.

Mozes mislit.. Lupate gluposti.. Ostavite se sporta

AT
alojz.targus
12:14 31.07.2019.

Pojeo je Kovač i veća "govna" nego što su ova aktualna. Što će još sve ,progutati Niko ,za "šaku dolara"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije