Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUDRO ZBORI

Hoće li Hrvati iz ovoga naučiti lekciju? Kostelić komentirao rezultate rukometašica

Kostelić na sarajevskoj premijeri dokumentarnog filma Gnothi Seauton – Upoznaj samog sebe
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
17.12.2020.
u 20:31

Naš proslavljeni sportaš mišljenja je da mi možemo biti dobri u svemu samo ako se pošteno primimo posla

Proslavljeni hrvatski sportaš Ivica Kostelić, osvajač Velikog kristalnog globusa 2011. godine, priznao je da također prati nastupe naših rukometašica na EP-u. Uostalom, dobro je poznat podatak da je njegov otac Ante veliki zaljubljenik u taj sport, nekoć je i sam bio igrač, a potom je i dugi niz godina bio trener muških i ženskih klubova.

Utoliko ne čudi što su televizori u domovima obitelji Kostelić ovih dana upaljeni, a Ivica je na dosadašnje ostvarenje naših djevojaka kazao sljedeće: 

- Znam što je uspjeh, a svakom uspjehu hrvatskih sportaša se veselim. Ove naše rukometašice su izgleda čudo  - kazao je u kratkom razgovoru za portal Dnevno i naglasio:

- U toj me priči ne zapanjuju rezultati, već podatak da je to zapravo polupričuvna momčad. Odakle ta energija, silina i uigranost? Volio bih da te djevojke osvoje medalje, otac to prati, on je bio rukometaš i njemu će to značiti. A ovo je velika stvar za naš sport, da se vidi kako smo dobri i u stvarima za koje smo mislili da i nismo dobri.

Ma, mi možemo biti dobri u svemu samo ako se pošteno primimo posla. Ne, ne bih sebe apostrofirao, ali u toliko sportova smo dobri, pri svjetskom vrhu, valjda to nešto govori - kazao je Ivica.

 

Komentara 3

ER
EroK
17:39 18.12.2020.

Točno Ivica, ali zato smo u jednoj disciplini smo kriminalni! To je Diplomacija / politika!

Avatar anlaser
anlaser
07:38 18.12.2020.

Hrvatska nacionalna televizija je nacionalna sramota ! Uhljebi nisu u stanju prenositirukometno prvenstvo Europe ali zato svakodnevno prenose sjednice iz prazne sabornice koje nitko ne prati . Ukinite pretplatu i kodirajte programe pa da vidim hoćete li biti najgledanija televizija .

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
16:58 18.12.2020.

Hrvati u Irskoj su jako cijenjeni , zato sto smo bez pretjerivanja daleko bolji i sposobniji od vecine naroda a posebno Iraca , da nije nesposobne politike mi bi imali u Hrvatskoj 100 Rimaca , a svim sportovima bili bi u vrhu , moj zakljucak je da narodi koji se bore za opstanak , imaju prirodnu inteligenciju i snalazljivost , druga stvar koja formira nas Hrvate je raznoscnost , Hrvati su nastali pod utjecajem srednjeEuropskim Mediteranskim Slaveniskim Orjentalanim(Turski) , te Bizantinskim ,plus tri religije , puno turista itd to nas cini svestranim , lakse logicki zakljucujemo nego Germani ili drugi EU narodi , da imamo iste pozicije , obrazovne , ekonomske, sigurnosne bili bi ispred vecine zapadnih naroda , u to sam siguran , jer sudim po nama vani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije