Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavio se naslov

Košarkaši Miamija u slavlju potrošili 200 tisuća dolara

miami heat (1)
AFP/PIXSELL
24.06.2012.
u 13:10

- Nadam se da ćemo i sljedeće godine ovako slaviti, odlična smo momčad i zaslužujemo naslove

Košarkaši Miamija burno su proslavili osvajarnje NBA lige. Odlučili su se za slavlje u noćnom klubu u Miamiju, u istom onom u kojem je Dallas slavio prošlogodišnji naslov, kada su u finalu pobijedili upravo momčad Miami Heata. 

Dallas je prošle godine u slavlju potrošio 11o tisuća dolara, a Miami je sada otišao korak dalje i potrošio čak 200 tisuća dolara. Samo ih je boca ekskluzivnoh, 15-litarskog, šampanjca koštala 75 tisuća dolara.

- Nadam se da ćemo i sljedeće godine ovako slaviti, odlična smo momčad i zaslužujemo naslove. Iako, moram priznati da će nam sljedeće godine biti teže jer će Oklahoma još više stasati, a već sad imaju vrhunsku momčad - rekao je LeBron James koji je u slavlju uzeo mikrofon u ruke i repao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije