Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupština HNS-a
Povratak na članak

Kos: Treba ih odnijeti bura! Pročitajte govor hajdukovca kojem su isključili mikrofon

Neću čestitati Šukeru jer smatramo da je ovo nelegalno, rekao je Marasović.

Komentari 60

MO
mobitel20
17:25 22.12.2017.

Sramota me tko predstavlja moj Hajduk i kakvim spinovima se sluze. Kao da prate Acu Holigu, Marasa, Jovanovica, Bulja, Pernara, Radaljca...uz ostale blasfemije kazu da je "pogresno mjenjati Poslovnik na Skupstini"!? Pa di i kada bi se trebao mijenjati Poslovnikk ? Boze sacuvaj...kazu :sazvali su Sjednicu o starom Poslovniku !? Aaaa blamaze majko moja !? Sjednice se sazivaju temeljem Statuta ! Poslovnik je sporedan a mijenja se jedino i bas na Skupstini !!! Bilo koga i cega...o ostalome nema ni smisla pisati...brljotine sve po redu...Zelim da Mamic ode, ali ovako ce nazalost ostati dok bude htio. Ne zbog nikakve politike, nego unatoc njoj jer prljava politika gura ovakve polupismene kreature! O njihovim i "nasim" sportskim uspjesima nema se sto napisati...

VL
DU
Deleted user
17:09 22.12.2017.

Miševi ko je svastiku nacrtao.....

VL
BA
ban1903
18:25 22.12.2017.

Nažalost, niste u stanju uspješno voditi ni Hajduk, a kamoli cijeli HNS. Vama dati vlast bilo bi jednako samoubojstvu. Samo znate rušiti i stvarati raskol, a ne znate graditi i surađivati. Svima nam pametujete i nikoga ne slušate, a istovremenoo želite da svi slušamo vas. To što pljujete po drugima više govori o vama nego o njima… Pravi ljudi su vizionari sa idejama, oni govore o svojim idejama i planovima… Vi samo kritizirate i etiketirate druge ljude i govorite da ništa ne rade ispravno i da su kriminalci. Prestanite s paušalnima optužbama i osudama, to prepustite pravosuđu. Ova sadašnja ekipa nije savršena, ali je sigurno bolja od vaše s kojom bi je htjeli zamijeniti.

VL
MO
mobitel20
17:29 22.12.2017.

Za 40 000 kn (cetrdeset tisuca kuna NETTO) mjesecno,bilo bi ih jos koji bi se kao i ovaj Kos prodali i crnom vragu i izgovarali nesuvislosti. Takvi sve gledaju kroz novac i po sebi onda mjere sve druge. Jadnici.

VL
OV
Ovozemaljski
18:06 22.12.2017.

Optuzujem ja vas gospodine Marasovicu i sve koji su upravljali Hajdukom od 1991 do danas sto ste upropastili Hajduka i napravili od njega socijalca koji dise na skrge! Optuzujem Buljana, Rozica i Vidosevica sto su pokrali Hajduka nakon cetvrtfinala lige prvaka sezona 94/95 i od tada je klub u propadanju. Optuzujem sve one koji su bili nesposobni upravljati Hajdukom jer su mislili da je baviti se pekarstvom jednako kao i vodit instituciju poput Hajduka (Svagusa), optuzujem i sve one koji su dopustili da menađeri poput Sose vode klub, optuzujem i Sanadera naseg jer vam je oprostio 200 miliona nasih kuna iz ljubavi koje vi niste znali iskoristiti nego opet klub zaduzili za 50 miliona ne racunajuci kredit prema Splitu gradu, optuzujem i sve one koji su dopustili da takvi poput tebe vode Hajduka, posvađali ste klub sa cijelom ligom, dok Torcida prekida utakmice reprezentacije jer ima blagoslov iz vrha kluba, predali ste utakmicu protiv Dinama, to se ne oprasta, a takvih poput mene je puno, a bit ce nas sve vise, Hajdukovaca koji vole svoj klub bez mrznje i krivljenja nekog drugog za svoje neuspijehe. Odlazite iz Hajduka ili ga kupite do zadnje dionice i nosite si ga kuci!

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
20:44 22.12.2017.

Sve pravi Dalmatinci..Kos and company..dok nisu preuzeli Hajduk u Dalmaciju su dolazili samo na godišnji odmor. A poslovnik se usvaja na Skupštini , jer ga usvajaju skupštinari. Kao što i na vijećima se prvo usvaja poslovnik pa se onda po njemu radi dalje. Gdje bi Marasović i ostala ekipa usvajala poslovnik.. .. Ili se prave glupi ili su glupi...

VL
SE
senior
20:46 22.12.2017.

Hajduk je najomženiji klub u Hrvatskoj. Nemaju ni jedan jedini prijateljski klub. Nevole nikoga i netrebaju nikoga, ali i njih ne vole i nikom ne trebaju. NK Šibenik su direktno izbacili iz prve lige, najzaslužniji su i za propast NKK Zadar, koristili su ga kao besplatna izvorn igrača, i NK Splitu su zdušno pomogli da propadne. Netreba im nitko u Dalmaciji sami sebi su dovoljni. Ja bi rekao i sami sebi najveći protivnik i balast.

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
20:44 22.12.2017.

Sve pravi Dalmatinci..Kos and company..dok nisu preuzeli Hajduk u Dalmaciju su dolazili samo na godišnji odmor. A poslovnik se usvaja na Skupštini , jer ga usvajaju skupštinari. Kao što i na vijećima se prvo usvaja poslovnik pa se onda po njemu radi dalje. Gdje bi Marasović i ostala ekipa usvajala poslovnik.. .. Ili se prave glupi ili su glupi...

VL
DU
Deleted user
18:49 22.12.2017.

podvilo rep.

VL
GO
Goldstadt
21:56 22.12.2017.

hajduk bez igre i igrača bi htio biti netko i nešto , nejde to tako linčine triba zapit i rabotat ka tovar !

VL
GO
Goldstadt
21:51 22.12.2017.

jesuš marija pa ovaj crni kos je totalni indiot, tko mu je uspio podvaliti ovakve gluposti da čita, taj zaslužuje orden, našao budalu koja će se blamirati a da toga nije ni svjestan!!

VL
DU
Deleted user
17:13 22.12.2017.

Najbolje da ih bura odnese,a da vam Tita donese. E onda ćete biti prvaci kad se Tito vrati. To znači da nikad nećete biti prvaci,ali da će vam titula mirisati hoće hihihihihihihi.

VL
DU
Deleted user
21:39 22.12.2017.

Sve receno stoji. Predlazem Hajduk-u da istupi iz ove mocvare !

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
14:24 24.12.2017.

Kako ih je lako prepoznati.. bez rezultata, bez znanja, bez obraza kao Milanovic, Jovanovic, Pernar, Maras, Glavasevic, Dino Radja... Ali su unatoc tome prepotentni i pametuju drugima. Oni bi vladali i komandirali za svoje beogradske gazde. Neznam koje droge ova sugo-Orjuna dobiva, fuj.

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
14:57 24.12.2017.

Izmedju moga kluba Hajduka i moje zemlje, cu uvjek birati Hrvatsku.

VL
GU
Gustirna
17:22 22.12.2017.

Koliko vidim sada ce orjuna iz torcide tebe odpuhnuti sa ventilatorom ...ne treba cekat buru...

VL
BL
bluesclues
12:41 23.12.2017.

pa dobro sta je po hajdukovcima dobrobit i napredak hrvatskog nogometa? - hajdukovci ko papige ponavljaju te frazetine koje su zapravo alibi za vlastitu nesposobnost - s druge strane, reprezentacija nam opet igra na velikoj smotri, hnl napreduje iz godinee u godinu, puno nasih igraca igra u ligama petice i sve to u zemlji koja ima 4.5 milijuna stanovnika...istina, infrastruktura je uzasna (ali u kojoj to zemlji nogometni savez gradi klubovima stadione?) - jedino hajduk ne moze do trofeja vec jako jako dugo, i nece jos godinama - s druge strane, iz splita, upravo zbog tih frustracija, dolazi sva negativa, crtaju se svastike i kompromitira reprezentacija, radi se sve da se nas nogomet osramoti u svijetu, a vidjeli smo da splicani rado odlaze i na makljaze u beograd u korist svojih srpskih prijatelja iz partizana...ne kazem da je suker pravi odabir za predsjednika, ali jos je to manje simic, koji uz to vodi i sindikat igraca ali se niti jednom nije oglasio povodom teske financijske situacije igraca iz istre ili cibalije...ovo cirkusiranje i non stop kmecanje hajdukovaca je vec stvarno jadno i uzasno dosadno, ak im ne stima, nek istupe iz hns-a i osnuju svoj savez i svoju ligu, mozda ce imat vece sanse da konacno osvoje neki trofej...

VL
DH
dalibor.hren
17:40 23.12.2017.

Kos prijeti kao da je vjeroučitelj! Hoće li biti sankcioniran?

VL
Avatar sniper
sniper
23:54 22.12.2017.

Bravo Kos, Junaštvo, čojstvo, poštenje, drugarstvo. Prkos moćnome,zaštita slabome. Klub neka se Hajduk zove! makar ostali sami na svitu, ali obraz prodat nećemo

VL
DH
dalibor.hren
13:02 24.12.2017.

Govor mržnje, s njim u zatvor!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.