Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJENA IMENA POJEDINACA

Koronavirus u susjedstvu: Zaraženo čak 19 članova reprezentacije

Koronavirus
Foto: Reuters/Pixsell
01.04.2020.
u 08:28

Objavljeno je i da je ukupno zaraženo još deset trenera i članova stručnog stožera mađarske plivačke reprezentacije

Svjetska plivačka prvakinja Mađarica Boglarka Kapas je u utorak objavila da je pozitivna na koronavirus, a prema najnovijim vijestima zaraženo je još čak osam članova mađarske plivačke reprezentacije. 

Kapas (26) je na svom Instagram profilu objavila da se morala proći dva testiranja na koronavirus kako bi mogla trenirati, no, iako je prvi bio negativan, drugi je pokazao da je pozitivna.Sada mora ostati u karanteni dva tjedna i ne smije napuštati svoj stan.

Mađarska agencija MTI javila je imena još troje zaraženih plivača - brončanih sa Svjetskog prvenstva Dominika Kozme i Richárda Bohusa te europskog doprvaka Dávida Horvatha, dok imena preostalih petoro sportaša nisu objavljena.

Objavljeno je i da je ukupno zaraženo još deset trenera i članova stručnog stožera mađarske plivačke reprezentacije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije