Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI SPORTAŠI

Korona u Italiji ne posustaje: Zaraženi Valentino Rossi i Federica Pelegrini

Valentino Rossi
Reuters/Pixsell
15.10.2020.
u 22:01

Sedmerostruki svjetski prvak u elitnoj klasi motoGP, Italijan Valentino Rossi (31) objavio je da je pozitivan na svom instagram profilu.

U Italiji je u četvrtak odjeknula vijest da su dvoje njezinih vrlo poznatih sportaša i zvijezda - motociklist Valentino Rossi i plivačica Federica Pelegrini - zaraženi koronavirusom. 

Sedmerostruki svjetski prvak u elitnoj klasi motoGP, Italijan Valentino Rossi (31) objavio je da je pozitivan na svom instagram profilu.

"Nisam se osjećao dobro kada sam se probudio, boljele su me kosti i imao sam temperaturu. Nazvao sam liječnika, koji je brzo napravio dva testa od čega je drugi bio pozitivan", kazao je Rossi, koji je tek 13. u ukupnom poretku u ovoj sezoni i propustiti će Veliku nagradu Aragonije ovaj vikend.

I talijanska plivačica Federica Pellegrini objavila je u četvrtak da je pozitivna i da mora odustati od putovanja u Budimpeštu kako bi sudjelovala u Međunarodnoj plivačkoj ligi (ISL).

"Upravo sam primila loše vijesti. Pozitivna sam", napisala je olimpijska prvakinja na 200 metara slobodno iz 2008. godine u videu na svom Instagram profilu.

Pellegrini je jedna je od najvećih zvijezda talijanskog sporta i šestorostruka je svjetska prvakinja. U dobi od 32-godine Pellegrini je već najavila da prekida karijeru nakon OI u Tokiju

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar gradonacelnik koji menstruira
gradonacelnik koji menstruira
22:05 15.10.2020.

Ima li kakvih informacija o tome tko je danas u Italiji dobio hemeroide?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije