Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi sa zarazom

Korona izrešetala i Goricu, traže se novi termini

Koronavirus u Srbiji
Foto: REUTERS
1/4
23.10.2020.
u 14:56

Svi zaraženi odmah su upućeni u samoizolaciju, osjećaju se dobro i nemaju izražene simptome, dodaju iz kluba

HNK Gorica je u petak objavila da je nakon obavljenog testiranja cijele momčadi i stručnog stožera HNK Gorice, potvrđena zaraza koronavirusom kod 13 igrača te tri člana stožera. 

Svi zaraženi odmah su upućeni u samoizolaciju, osjećaju se dobro i nemaju izražene simptome, dodaju iz kluba. 

Zbog velikog broja zaraženih igrača, nakon ogleda s Rijekom, odgođena je i utakmica 10. kola HT Prve lige između HNK Gorice i NK Varaždina, koja se trebala igrati 30. listopada.

Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a, povjerenici natjecanja mogu odgoditi pojedinu utakmicu u slučaju da u samoizolaciji bude šest ili više igrača istoga kluba. Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja odgođene utakmice moraju se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu.

Kako sad stvari stoje, HNK Gorica ponovno će teren u utakmici 11. kola HT Prve lige protiv Slaven Belupa, koja će se igrati u nedjelju, 8. studenog, od 19:00 sati. Prvotno se trebala igrati u dva dana ranije, no termin je promijenjen zbog novonastalih okolnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije