Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVERTIRA

Kornjača Cabecao nije se dvoumila ni trenutka – Brazil će pobijediti!

Kornjača Cabecao
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/10
10.06.2014.
u 16:50

Ako ste skloni vjerovanju u ovakve ekshibicije, onda je pobjednik za vas praktički određen.

Poput hobotnice Paula na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoj Africi, u Brazilu rezultate domaće reprezentacije prognozira kornjača Cabecao ili, u prijevodu, Velika glava. Cabecao je predvidio da će susret domaćina i Hrvatske završiti pobjedom Brazila tako što je pojeo ribu koja je visila tik pokraj zastave.

Nije samo pojeo ribu, Cabecao je dvije sekunde po izlasku iz nastambe brzinski skočio na ribu ispod brazilske zastave, a razdragano mnoštvo je zapljeskalo. Ako ste skloni vjerovanju u takve ekshibicije, onda je pobjednik za vas praktički određen, tek je formalnost ono što će na travnjaku prokazati nogometaši obiju reprezentacija.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL, Ilustracija

Inače, ovaj tridesetogodišnji div, dugačak jedan metar i težak 160 kg, živi u Prai do Forte, vrlo je prijateljski raspoložen prema posjetiteljima njegova bazena i susjedima, manjim i mlađim kornjačama, zbog čega ga svi vole.

A još više voljet će ga navijači Brazila ako se njegova prognoza pokaže točnom. Saznat ćemo u četvrtak 12. lipnja nešto prije ponoći!

>> Divovska kornjača prognozira rezultat protiv Brazila

Ključne riječi

Komentara 22

SE
selbivoje
17:02 10.06.2014.

moj puzimuz je drugacije reagirao,nije se dvomio uopce, pobjedit ce Hrvatska

CA
canajisraM
17:45 10.06.2014.

Pa nije ni Cabecao lud. Na brazilskoj strani su objesili svjezu ribu a na hrvatskoj usmrdjenu...he,he

FA
faxfax
18:24 10.06.2014.

na rostilj s njim i to pod hitno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije