Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI BEZ NASLOVA

Korejski Ulsan uzeo Dinamu Ramljaka

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
14.08.2017.
u 00:30

Od 15 turnira Dinamo je osvojio 12, uz njega slavili su kijevski Dinamo, Akademija Abudja i sada Ulsan.

Pobjednik 15. Ramljakova memorijala korejska je momčad Ulsan Hyundai, u finalu je bila bolja od Dinama s uvjerljivih 4:0. Dinamo nije mogao parirati brzim, rastrčanim i taktički odličnim Korejcima. 

Pokušao se Dinamo vratiti, ali momčad Tomislava Rukavine nije uspjela okrenuti, već je primila još tri pogotka, a raritetan je onaj za 3:0 kada je Hyunwoo Kim s gotovo 50 metara iz slobodnog udarca prebacio vratara Živkovića. 

Od 15 turnira Dinamo je osvojio 12, uz njega slavili su kijevski Dinamo, Akademija Abudja i sada Ulsan. U utakmici za treće mjesto madridski Real pobijedio je Rijeku s 1:0.

Komentara 2

DU
Deleted user
03:43 14.08.2017.

nisu tolko rastrčani kolko su vježbali za bijeg ako Kim upotrebi kemijska i nuklearna sredstva

MA
..Marsijanac
17:56 14.08.2017.

Dinamo nije mogao parirati brzim, rastrčanim i taktički odličnim Korejcima....... Ovo je sramota....Tko trenira te klince?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije