Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavio u debiju

Kopić poslao poruku Toricidi koja je vrijeđala s tribina

Željko Kopić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/5
19.11.2017.
u 21:20

- Slika mi je jasna i na nama je da igrom koju smo prikazali u prvom poluvremenu ljudima pokažemo da je to momčad koja je spremna bacati se na glavu do razine koliko je to moguće, kaže trener Hajduka.

Hajduk je rutinski slavio protiv Istre sa 3:1, a Hajdukov trener Željko Kopić bio je zadovoljan nakon pobjede u svom debiju na klupi bijelih.

- Znali smo da je ovdje izuzetno teško igrati, apsolutno sam ponosan na dečke i način na koji su igrali. Odigrali smo odličnih 45 minuta, a nakon toga smo se trudili da zadržimo stabilnost i balans. Bili smo svjesni da će Istra u nastavku preuzeti rizik. Znam koliko je momcima bilo teško i u konačnici sam zadovoljan s osvojena tri boda. Istri čestitam na svemu što rade u teškim trenucima u kojima egzistiraju - kazao je za Dalmatinski portal Kopić te se osvrnuo na Torcidine uvrede.

Željko Kopić
1/14

- Slika mi je jasna i na nama je da igrom koju smo prikazali u prvom poluvremenu ljudima pokažemo da je to momčad koja je spremna bacati se na glavu do razine koliko je to moguće. Želim da se takvim pristupom pokažemo svima koji Hajduk vole, te da smo spremni stvari okrenuti na bolje.

Kopić je zadovoljan i Saidovim nastupom.

- Said je odigrao dobru utakmicu, kreirao je svojim kretanjima prilike za suigrače i sebe, odigrao je kako smo od njega tražili. Mi smo u prvom poluvremenu što se tiče energije, kvalitete i ideje odigrali sjajno. Kad bismo mogli na taj način odigrati svih 90 minuta, onda bi to izgledalo čak i vanrealno. Ovo je težak teren, Istra je kvalitetna momčad, gledali smo da uvođenjem Pešića dođemo do tranzicija da rezultat bude uvjerljiviji, ali nije ni realno da dominacija iz prvog poluvremena traje cijelu utakmicu - zaključio je Kopić.

Komentara 6

DU
Deleted user
22:25 19.11.2017.

naravno..sad klad je maminjo i u hajduku..sa kosom i ovim dinamovcem..radi sta ga volja..pobjedjuje i gubi isto tako..zivili tovari.

Avatar Abcda
Abcda
23:25 19.11.2017.

Kopic i "kopicka" nece ostati ni 15 dana na Poljudu .

DM
drago.miota
22:20 19.11.2017.

konačno i istrini igrači če dobiti plaču!!!hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije