Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kup

Kopić: Nemam straha uoči finala, vjerujem da će Hajduk pobijediti!

Željko Kopić Dinamo Hajduk HNL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
21.05.2018.
u 14:07

"Hajduk je u puno utakmica ove sezone pokazao kako može igrati jako dobar nogomet i uoči finala kupa nemam straha"

Trener Hajduka Željko Kopić u ponedjeljak je izjavio kako su ambicije njegove momčadi usmjerene na osvajanje Hrvatskog nogometnom kupa te će učinit sve što je u njegovoj moći da u finalnoj utakmici u srijedu 23. svibnja u Vinkovcima pobjedi zagrebački Dinamo.


 
"Napravit ćemo sve kako bismo u finalu Kupa ostvarili uspjeh i sve su naše ambicije usmjerene na osvajanje tog trofeja," rekao je u ponedjeljak Kopić na konferenciji za novinare.

Po njegovim riječima, finalna utakmica između Hajduka i Dinama biti će susret dva ravnopravna suparnika, ali vjeruje kako će splitska momčad slaviti jer "Hajduk ima dovoljno snage, kvalitete i karakternih osobina da u finalu dođe do trofeja".

"Hajduk je u puno utakmica ove sezone pokazao kako može igrati jako dobar nogomet i uoči finala kupa nemam straha, a ja radim sve što je potrebno da naša momčad u toj utakmici bude na najboljoj mogućoj razini," kazao je Kopić koji smatra da će i Dinamo u finalnoj utakmici biti jednako motiviran kao i Hajduk.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
08:46 22.05.2018.

Prije utakmice bahati heroji a nakon utakmice hebene pichicke

Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
08:48 22.05.2018.

Sve je spremno za napad na suce, Dinamo, Lokomotivu, Mamića, HNS, kišu u Vinkovcima, a sve to u srijedu nakon 21:00, hahaha, idemo Dinamo idemo Bjelica

BE
berija
17:27 21.05.2018.

I Meghan Markle vjeruje da će Hajduk pobijediti! Kraljević Harry je htio reći da on ne vjeruje ali ga je Meghan mrko pogledala pa je rekao da on ZNA da će Hajduk pobijediti. MI6 trenutno obrađuje sudačku organizaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije