Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER HAJDUKA

Kopić: Igrači mi nisu okrenuli leđa, a psiholog nam je i te kako koristan

Željko Kopić Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
26.08.2018.
u 13:00

- Ne vidim da mi je svlačionica okrenula leđa, a svakome dozvoljavam da ima svoje mišljenje - ističe Kopić.

Nikada ranjiviji i uzdrmaniji Hajduk na gostovanje u Zaprešić dolazi s nizom od pet utakmica bez pobjede. Nekada se nije moglo ni zamisliti da neki trener bijelih preživi takvu seriju brodoloma, ali Splitu očito imaju povjerenja u Željka Kopića, čija je odgovornost u ovoj krizi zapravo tek simbolična. Niti jednome treneru Hajduka prije uprava nije napravila toliko sabotaža u planiranju sezone u tako kratkom razdoblju.

- Atmosfera sigurno nije onakva kakvu bismo htjeli imati u klubu i svlačionici, ali razgovarali smo, napravili sve da dođemo do kvalitetnih zaključaka. Momčad je što se tiče trenažnog procesa radila dobro i vjerujem da će svi koji istrče na teren biti na dobroj razini - naglasio je Kopić, čija će momčad biti značajno oslabljena.

Said je kažnjen, Šego imao povišenu temperaturu, Tudora bole leđa, Caktaš je također ozlijeđen.

- Protiv Hajduka su svi motivirani, idu maksimalno. Inter je u uvodnim utakmicama mijenjao sustav igre i pozicije igračima. Sigurno da su iskoristili ovaj period da igrače, tipa Andrića, dovedu u formu. Igraju prvu utakmicu na novom travnjaku, a na nama je da napravimo sve da osvojimo tri boda - nastavlja Kopić.

>> Pogledajte Večernji pressing s Igorom Štimcem i Davorom Šukerom

Ima li dojam da mu je svlačionica okrenula leđa i da on nema socijalnih vještina da to preokrene?, bilo je pitanje za Kopića.

- Rekao sam zašto sam dao ostavku, za mene postoji odgovornost prema Hajduku i rezultatu. Mislim da je bilo jako puno ljudi koji se bave i komentiraju Hajduk, to je njihovo pravo. Ne vidim da mi je svlačionica okrenula leđa, a svakome dozvoljavam da ima svoje mišljenje - ističe Kopić.

Hajdukov stručni stožer ima i psihologa, Borisa Balenta.

- Boris je tu s nama od prvog dana kad sam došao. Tada su valjda moje socijalne vještine bile dovoljno dobre, a trenerski kapaciteti izgleda da su u međuvremenu pali. On je kvalitetan u dijelu posla koji radi i od velike nam je koristi - zaključio je Kopić. 

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
14:18 26.08.2018.

Potreban je psihijatar i nova momčad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije