Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE U DRUGOLIGAŠA

Kontroverzni nogometaš u momčadi s dvojicom Hrvata

italian Serie A soccer match Italian Serie A Soccer season 2019/20
LM/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
08.12.2020.
u 15:39

Balotelli je s Monzom potpisao ugovor do kraja sezone, odnosno do 30. lipnja 2021. godine, objavili su talijanski mediji. Monza je nakon deset kola na devetom mjestu talijanske Druge lige sa 14 bodova

Iako se najavljivalo da će karijeru nastaviti u brazilskom prvoligašu Vasco da Gami, nestašni Mario Balotelli (30) potpisao je za talijanskog drugoligaša Monzu, gdje će mu suigrači biti bivši napadač Osijeka Mirko Marić te 19-godišnji napadač Dinama Antonio Marin, koji je na posudbi u klubu čiji je vlasnik Silvio Berlusconi.

Balotelli je s Monzom potpisao ugovor do kraja sezone, odnosno do 30. lipnja 2021. godine, objavili su talijanski mediji. Monza je nakon deset kola na devetom mjestu talijanske Druge lige sa 14 bodova i gol razlikom 9-9, dok vodeća Salernitana ima 23 boda. 

 U Monzi ga čeka nekoliko poznatih lica, bivši vlasnik AC Milana Silvio Berlusconi i njegova desna ruka Adriano Galliani, zatim trener Christian Brocchi, koji ga je vodio u u proljetnom dijelu sezone 2015–16. u AC Milanu, te suigrač iz tog razdoblja veznjak Kevin-Prince Boateng (33), koji je u svojoj karijeri igrao za čak 14 klubova. 

 Prošle sezone Balotelli je u dresu Brescie u 19 utakmica zabio pet golova. No, ispadanjem Brescie u Drugu ligu postao je slobodan igrač i dugo je tražio novi klub. 

 Balotelli je jedan od najtalentiranijih talijanskih igrača i kada je fokusiran na nogomet u stanju je pružati vrhunske partije. No, zbog nediscipline i sklonosti svakojakim ispadima nikad nije ostvario puni potencijal. Tijekom karijere promijenio je puno klubova, igrao je za Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, Nicu, Marseille, a proteklu sezonu proveo je u Bresciji. Za talijansku reprezentaciju odigrao je 36 utakmica i postigao je 14 golova, ali posljednji nastup u dresu "azzurra" ostvario je 2018. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije