Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOŽDA ZAIGRA ZA HRVATSKU?

Kontroverzni hrvatski košarkaš iz Portlanda prelazi u Memphis

22.11.2020.
u 10:00

Bilježio je prosjeke od 4.8 poena, 3.5 skokova uz 42% šuta iz igre i 31% uspješnosti za tri poena za 16.4 minute na parketu.

Mario Hezonja novi je igrač Memphis Grizzliesa, objavio je ESPN-ov novinar Adrian Wojnarovski. Hezonja je otišao u Memphis za Enesa Kantera, koji se nakon dvije godine ponovno vraća u Portland. Hezonji će iduća sezona biti šesta u NBA ligi otkako je 2015. izabran kao peti pick drafta. Prve tri proveo je u Orlandu pa jednu u New Yorku, a lani je igrao u Portlandu.

Sada ga čeka Memphis. Prošle sezone Hezonja je igrao u 53 utakmice, od kojih je četiri počeo u petorci uslijed niza ozljeda koje su zadesile Blazerse. Bilježio je prosjeke od 4.8 poena, 3.5 skokova uz 42% šuta iz igre i 31% uspješnosti za tri poena za 16.4 minute na parketu.

Od ostalih hrvatskih igrača Bojan Bogdanović ima ugovor s Utah Jazzom, Ivica Zubac s LA Clippersima, a Luka Šamanić sa San Antonio Spursima. Dariju Šariću istekao je ugovor s Phoenix Sunsima i sad je ograničeni slobodni igrač, što znači da može pregovarati s drugim klubovima, ali Sunsi ga mogu i zadržati. Ante Žižić i Dragan Bender vratili su se u Euroligu i igraju za Maccabi.

Bender je potpisao tromjesečni ugovor kako bi se mogao vratiti u NBA u slučaju dobre ponude.

Ključne riječi

Komentara 3

MU
Mud
12:57 22.11.2020.

Po čemu je on kontroverzan?ostavite se ćorava posla,piskarala.

CH
Chicano
08:04 23.11.2020.

Može ić kamo hoće,nemam simpatiju ni poštovanja prema ovom čovjeku.Hvala bogu da je skinuo br.44 sa sebe nije ga vridan.

DM
drazen.muhvic
19:25 22.11.2020.

Hezonja nije otišao u Memphis za Kantera zato što je Enes Kanter bio igrač Bostona. Radi se o razmjenama igrača između tri kluba (Portland, Boston, Memphis).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije