Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA turnir

Konjuh osvojila samo dva gema protiv Ukrajinke Svitoline

Ana Konjuh
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
20.10.2016.
u 14:29

Bio je to drugi međusobni dvoboj Konjuh i Svitoline, a Ukrajinka je uzvratila mladoj Dubrovčanki za poraz otprije dvije godine iz Istanbula

Najbolja hrvatska tenisačica, 18-godišnja Ana Konjuh nije se uspjela plasirati u polufinale WTA turnira u Moskvi, nju je u četvrtfinalu za samo sat vremena sa 6:1, 6:1 svladala četvrta nositeljica, Ukrajinka Elina Svitolina.

Bio je to drugi međusobni dvoboj Konjuh i Svitoline, a Ukrajinka je uzvratila mladoj Dubrovčanki za poraz otprije dvije godine iz Istanbula.

Konjuh je protiv 15. igračice svijeta igrala previše nestrpljivo, pokušavala je prebrzo pogađati "winner" o čemu svjedoči i veliki broj od 39 pogrešaka. S druge strane, Svitolina je napravila samo devet pogrešaka.

U prva tri gema Konjuh je osvojila samo jedan poen prije no što je napokon postala konkurentnija. Ipak, kod 0:3 je ponovno izgubila servis iako je imala 40-15 u tom gemu, da bi potom propustila i dvije "break-lopte" u sljedećoj igri.

Slična se situacija ponovila i u drugom setu, Konjuh je dva puta izgubila servis pa je Svitolina povela sa 3-0 da bi potom Konjuh imala nove dvije "break-lopte", ali niti njih nije iskoristila, kao niti svoju posljednju, petu priliku za oduzimanje servisa suparnici kod zaostatka 1:4.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije